На свой терен тимът на Босна и Херцеговина разгроми Финландия

...
На свой терен тимът на Босна и Херцеговина разгроми Финландия
Коментари Харесай

Финландия загуби тежко и това може да обърка сметките на България

На собствен терен отборът на Босна и Херцеговина разгроми Финландия с 4:1 в подготовка за Евро 2020 от група “J”. Този резултат може да обърка сметките на българския народен тим, който се надява да играе на плейофите за класиране от квотата от Лигата на нациите. За нашия състав е значимо финландците да се класират през евроквалификациите, което автоматизирано ще освободи място за селекцията на Красимир Балъков за присъединяване в плейофите.

Северняците резервират второто си място в групата, само че към този момент имат единствено 2 точки задатък пред босненците. До края на борбата остават три кръга. На всичко от горната страна Босна има и по-добри индикатори в директните срещи, тъй като по-рано през акцията загуби в Тампере единствено с 0:2.

По-късно довечера Армения може да направи пъзела още по-заплетен, защото в случай че завоюва гостуването си на Лихтенщайн, ще се изравни с финландците.

Футболистите на Босна и Херцеговина не дадоха късмет на противника. Изет Хайрович вкара за 1:0 в 29-ата минута, а осем по-късно Миралем Пянич удвои от дузпа. В 58-ата халфът на Ювентус добави още едно попадение, а в 73-ата се разписа и Армин Ходжич. Финландците върнаха единствено един гол посредством Йоел Похянпало в 79-ата минута.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ЕВРО 2020 7 кръг, събота 12 октомври  Босна и Херцеговина 4:1краен резулат  Финландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР