На Световното по бокс в Русия през септември българският боксьор

...
На Световното по бокс в Русия през септември българският боксьор
Коментари Харесай

Радослав Панталеев: На световното не бях във форма, но като отидох там, си повярвах

На Световното по бокс в Русия през септември българският боксьор Радослав Пантелеев завоюва бронз. С тизо собствен жляскав триумф той се подреди на седма позиция в влиятелната ранглиста "Спортист на годината ".

"Вярвам, че трудът през годините един ден се възнаграждава. Наистина по този начин стана. Толкова години сме упражнявали, имали сме проблеми, травми. Той ми споделяше, че в един ден всичко ще се върне. Сега започнахме да берем плодовете. Доста ме болеше ръката, отидохме на доктор и той сподели, че е много зле, за интервенция. Нещо не се получиха както би трябвало нещата, още една интервенция. Близо година не бях на 100%. "

"Още от дребен, като почнах да упражнявам, се надъхах доста. 9-10 годишен влязох в залата, татко ми ме заведе. Първият ми треньор беше Георги Тончев от "Спартак " Плевен, при него почнах. Тренирах там до 8 клас, само че в Плевен изискванията не бяха положителни. Отидох в ЦСКА и към този момент съм там 11 години. На Световното не бях в топ форма поради ръката, само че, като отидох там, си повярвах, че може да се случи ", показа Панталеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР