На стратегическо ниво е доста ясно, че имате значителни търкания

...
На стратегическо ниво е доста ясно, че имате значителни търкания
Коментари Харесай

Генерал №1 на САЩ Марк Мили: Руското ръководство е засегнато от ”търкания и объркване” след бунта на ”Вагнер”

" На стратегическо равнище е много ясно, че имате обилни търкания и комплициране ", разяснява Председателят на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили пред относително дребна група публицисти, които пътуват дружно с него към Азия.

 

" Има много драма на най-висшите равнища. Как ще се развие всичко това в последна сметка? Все още не съм сигурен ", означи Мили. " Не мисля, че сме видели всичко ", добави той и съобщи, че занапред ще ставаме очевидци на развития по тематиката.

 

Генерал №1 на Съединени американски щати формулира също по този начин тезата, че съветските войски на по-ниски равнища в Украйна евентуално обръщат повече внимание на ситуацията на фронта и на ежедневното оцеляване.

 

Припомняме, че метежът на 24 юни, под предводителството на водача на " Вагнер " Евгений Пригожин, чиито бойци превзеха град Ростов на Дон и се бяха запътили към Москва без съвсем никаква опозиция, бе ненадейно преустановен със договорка, наподобява подписана с посредничеството на беларуския водач Александър Лукашенко.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР