На срещата на върха на НАТО в четвъртък е възможно

...
На срещата на върха на НАТО в четвъртък е възможно
Коментари Харесай

Търговец съветва да скачаме на велосипеда. Какво става с бензина?

На срещата на върха на НАТО в четвъртък е допустимо държавите-членки да решат да се спре вносът на съветски горива деривати, вероятно и на природен газ, само че това очевидно няма да се отрази доста на цените по бензиностанциите у нас.

Предполагам, че ще има покачване от 20 ст. на колонка, заяви пред бТВ Димитър Хаджидимитров, заместник-председател на Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива.

„ Ако се задържи тази наклонност, обикновено е да скочат, само че в случай че не се вземе това решение, допускам, че ще има връщане отново обратно на цените ", добави той и изясни, че при решение за прекъсване на вноса това няма по какъв начин да стане от през днешния ден за на следващия ден.

Ще са нужни към 6 месеца, само че единствено информацията ще усили цената. После като няма ползване, цената още веднъж ще падне, сподели още Хаджидимитров.

„ Може би всеки си прави сметка сега дали да не се качи на метрото, да си вземе колелото, да се разноски пеш. Но в случай че войната свърши, цените ще са доста под 3 лв. “, предвижда търговецът.

Целият отрасъл работим за потребителите. Намалили сме си оптимално облагите, с цел да не виждаме цени над 3 лева на колонка, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР