На специално организирано събитие в София вчера вечерта, основателят на българската автомобилна

...
На специално организирано събитие в
София вчера вечерта, основателят на
българската автомобилна
Коментари Харесай

Българската SIN Cars : Успешно минало, обнадеждаващо бъдеще

На особено проведено събитие в София през вчерашния ден вечерта, създателят на българската автомобилна компания SIN Cars - Росен Даскалов, направи любопитна ретроспекция на историята на своя успешен план и разкри първите подробности за напълно новата разработка за градска подвижност, наречена L City.

В другарска конюнктура, със сериозно присъствие на известни персони от света на автомобилния спорт в страната, както и на държавното управление на България, в лицето на заместител министъра на стопанската система на държавата Лъчезар Борисов, Даскалов повдигна покривалото на новата си модулна разработка L City.

SIN L CITY съставлява многофункционална концепция с модулна тръбна структура, която може да бъде персонализирана според потребителско желание в три основни дължини- 3, 3.5 и 4 метра. В зависимост от определената от трите налични версии на платформата, в интериора на електромобила могат да намерят място 2, 4 или 6 индивида, а в настройка търговски автомобил, разновидностите варират от стандартен пикап, до строго персонализирани решения за бизнес употреба.



По отношение на задвижването, SIN L CITY също предлага няколко варианта- с един или два електромотора и разнообразни видове интегрирани в пода батерийни блокове, а по отношение на автономността, от компанията показват такава от до 600 километра. Допълнително преимущество може да бъде реализирано и посредством интегрирането на слънчеви модули в тавана на превозното средство.

С лимитирана на до към 70 км/ч максимална скорост на придвижване, и благодарение на модулната си тръбна платформа, L CITY може да бъде изпълнен и с изцяло електронно ръководство (drive-by-wire), което понижава наличието на механични връзки в кормилната система, допълнително намалявайки експлоатационните разноски.

Според Даскалов, L CITY разполага с всички предпоставки да бъде създаван в България, като споделя също по този начин, че благодарение на модулната си конструкция, сглобяването му в която и да е страна по целия свят също не би трябвало да съставлява проблем.





Как е почнала историята на SIN Cars можете да научите в долното видео

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР