На специално, емоционално събитие беше промотиран новия уебсайт на организацията,

...
На специално, емоционално събитие беше промотиран новия уебсайт на организацията,
Коментари Харесай

Иновативна платформа слага край на страданието на бездомните животни


На особено, прочувствено събитие беше промотиран новия уеб страница на организацията, планиран Petsisters.eu – Petsisters.eu, създаден и дарен благотворително от организацията за цифров маркетинг Sistemssy.

Сайтът притегли вниманието на гостите с интерактивните си детайли, които демонстрират историите на питомците от приюта преди и след грижата, която получават в лицето на част от ветеринарните сътрудници на сдружението - Д-р Тодор Петров - Ветеринарна клиника " Викрито " и Д-р Илиян Христов от Ветеринарна клиника, Нови Искър. „ Освен разнобразните варианти за включване като доброволци, на уеб страницата може да се открият и доста разнородни, практични и потребни варианти за даряване средства на организацията, измежду които ваучери за рождени дни, сватби и други фамилни тържества, както и корпоративни пакети.

Подробно е показана и програмата за Корпоративна обществена отговорност, както и разнообразните способи, по които бизнесите и сдружението с нестопанска цел могат да си партнират и да бъдат взаимно потребни. Специален раздел е отдаден на битката със жестокостта против животните. Много потребна информация демонстрира, по какъв начин могат да се подават сигнали за свирепост, както и признаците, по които елементарно може да се разпознаят измъчваните животни, в това число домашни любимци. “ – съобщи по време на изисканата презентация Лилия Симеонова, мотор и подстрекател на плана и Мариан Минчев от Sistemssy.

Събитието, отдадено на бездомните и измъчвани животни и самодейностите на Pet Sisters почетоха кметът на регион Средец - Трайчо Трайков, другар на организацията и бранител на животните, Йордан Ганчев и Ивайло Чалаков от група " Тангра ", както и мениджърът им Александра Кръстева, Ива Екимова, Мирела Лазарова от организация Нанни, госпожа Милена Цанкарска от СиТи Интерактив ЕООД, госпожа Калинка Грозданова - Chaos Bulgaria, госпожа Ваня Шник - Интеркамион къмпани, представители на DM за България, моделът Карина Георгиева.

Даниела Панайотова, ръководител на НСЦ Pet Sisters приветства гостите, показа екипа на сдружението и презентира благотворителния календар, в който избавените от Pet Sisiters животинки театралничат като същински звезди. Дизайнерът Яна Русева и Людмил Колев, чието дело са самите илюстрации в календара също бяха измежду присъстващите. Маркетинг мениджърът Ана Милкова, придържайки в прегръдките си две-годишната си дъщеричка, приветства гостите и благодари на част от бизнес-партньорите на събитието - пет френдли хотелите Х-л Снежанка - Пампорово, Х-л Родопски дом- Чепеларе, генералният спонсор Х-л Дива - Чифлик от верига E-hotels; CHRISTIAN OF ROMA; JM Construction Company; МБАЛ Св. Каридад - Пловдив; Sistemssy. Кетерингът бе обезпечен от ресторант Umami; ресторант Тоскана, Бояна; Bamboo Urban и Anna`s Chocolates. Барман номер 1 в България за 2021-а година, Румен Христов, се погрижи за положителния усет на гостите с дизайнерски коктейли, а гостите в елегантното пространство на изложба Nova Artсе се любуваха на осъществяването на победителката от „ Гласът на България “ – 2018-а Ния Петрова. Ако и вие обичате животните и желаете да им помагате, научете по какъв начин на Petsisters.eu – Petsisters.eu
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР