На снощния пореден лайф на Като две капки вода смешките

...
На снощния пореден лайф на Като две капки вода смешките
Коментари Харесай

Рачков се изгаври с Лили Иванова. Коментар: Жалък си!

На снощния следващ лайф на " Като две капки вода " смешките и закачките още веднъж минаха някои граници, най-малко по този начин считат в обществените мрежи, визирайки лаф на Димитър Рачков по адрес на Лили Иванова.

След осъществяването на поп фолк дивата Анелия, която трябваше да влезе в обувките на световноизвестната звезда Адел, Рачков не устоя изреди някои любопитни обстоятелства за Адел - че когато е на 19, кръщава албума си 19, същото се случва и на 21, а по-късно и на 30-годишна възраст.

" Добре, че Лили Иванова не го прави, че какво щяхме да вършим... ", сподели Рачков и незабавно провокира одобрително кимване от журиращия в панела Фънки.

Както е известно Димитър Ковачев от години таи не изключително положителни усеща към примата на родната известна музика, като не пропуща да сбърка съзнателно ударението на семейството й, когато му се отдаде такава опция.

Е, в този момент не Фънки, а Рачков закачи огромната българска певица, а реакциите в обществените мрежи по негов адрес, са унищожителни. " Къде е Лили Иванова, къде си ти, бе, палячо! Ако не е тя няма какви тъпотии да дрънкаш!!! Жалък си! ", гласи единствено една от реакциите в мрежата.

Феновете на формата не подминаха и Фънки, който пък напряко съпостави със земята осъществяването на Анелия, заявявайки, че това било следващата й къса съчка, тъй като се желало и пеене, а и реплика, с две думи, била пълен провал! " Изпъдете го това дебело прасе до по кое време ще го търпите към този момент.... Анелия се показа ужасно! ", реагира незабавно консуматор в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР