На снимките той често сменял позите и дори изплезил език. За

...
На снимките той често сменял позите и дори изплезил език.
За
Коментари Харесай

Любопитен мечок си направи 400 селфита с камера в гората (видео)

На фотосите той постоянно сменял позите и даже изплезил език.

За черен мечок от Колорадо, който си направил към 400 „ селфита “, употребявайки фотокапан, конфигуриран в гората.

В естествен парк в Колорадо учени са конфигурирали фотокапани за наблюдаване на дивата природа – камери, които реагират на придвижване и снимат живота на дивите животни в природата.

Когато рейнджърите от Boulder Open Space и Mountain Parks ревизирали фотокапана, те разкрили, че 400 от 580-те фрагмента са от любопитна мечка. Служителите споделят, че никое друго животно до момента не е било толкоз „ пристрастено “ към правенето на „ селфита “.

Рейнджърите считат, че мечокът е бил мощно заинтригуван от фотокапана, поради което е прекарал толкоз доста време покрай него. Прави усещане, че животното се е „ снимало “ в разнообразни пози и даже е изплезило език.

„ Наскоро мечка откри камерата, която използваме, с цел да следим дивата природа в намерено пространство в Боулдър. От 580 фотоси към 400 бяха селфита на мечката “, споделят чиновниците на парка.

Снимки на животното се разпространиха в обществените медии, като потребителите се майтапят, че мечката просто си прави фотоси за нов аватар или за уебсайт за запознанства, с цел да си откри мечка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР