На снимки в социалните мрежи се виждат размествания и пропадания

...
На снимки в социалните мрежи се виждат размествания и пропадания
Коментари Харесай

#HUBAVOE, но не е готово: И на жълтите павета ще има ремонт на ремонта

На фотоси в обществените мрежи се виждат разбърквания и пропадания в сърцето на София - тъкмо пред Народното събрание, където единствено преди към 20 дни завърши ремонт за 18 милиона лв.. Част от фотосите са от неремонтираната към момента част. Други обаче са точно от сякаш приключените действия, а разбъркванията се дължали на определената технология. 

 

" Има през последните два-три дни разбърквания на павета, което се дължи на това, че в профил на ремонтираната зона и кръстовището има павета, които са с по-широки фуги. Това разрешава известни премествания, само че защото чакахме дъждовни дни строителят ще влезе да си ги ремонтира, когато има три-четири дни хубаво време, най-вероятно от четвъртък ", съобщи пред Българската национална телевизия Ангел Джоргов, заместник-кмет по строителството.

 

" Постарахме се много, много труд хвърлихме в тези сектори, има фактически местни измествания от спирачните старания на колите, които ще ги изправим и ще опитаме да ги стабилизираме ", добави Красимир Цоклинов, представител на компанията реализатор.

 

Ако се съди по изявление на кмета Йорданка Фандъкова, която съобщи изрично, че има надзор и надзорът постоянно е на място, въпросната технология за разпореждане е утвърдена от Института на паметниците на културата и се работи по него. Ако това е по този начин обаче, изниква въпросът - каква е тази технология, която води до сходен резултат и в случай че е толкоз добра, спазена ли е въобще. Ако не е спазена, чия е отговорността за това? 

Фирма “Трейс ” пренарежда паветата към Народното събрание. Тя е позната с голям брой извоювани публични поръчки в София.

 

че главните терзания за ремонта бяха, че положението на пространството към родния парламент ще стане доста по-лошо, в сравнение с е било. Днес резултатите са налице. Тогава обаче от компания “Трейс ” се обадиха в редакцията на ФрогНюз и показаха, че материалът ни прави внушения и уронва престижа на компанията.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР