На снимката: Теодора Попова От 9-ти март 2022 година е в

...
На снимката: Теодора Попова
От 9-ти март 2022 година е в
Коментари Харесай

Веригата за хранене Нарру предлага работа и дом за желаещите бежанци от Украйна 

На фотографията: Теодора Попова
От 9-ти март 2022 година е в действие цялостна стратегия за пълноценно консолидиране на бежанци от Украйна, които желаят да станат част от екипа на Нарру Bar & Grill.

Програмата включва обезпечаване на безплатно настаняване в София, Варна, Пловдив и Бургас и опция за работа на до 900 души, които в зависимост от желанията си и равнището на притежаване на български език могат да работят като сервитьори и хостеси или като готвачи, помощник-готвачи и опаковчици. Програмата включва и гратис образование и подготовка за всяка от позициите.

„Във време на война повече от всеки път са нужни конкретни дейности, с които да покажем съпричастност, заради което компанията ни взе решение да направи това, което е по силите ни, с цел да помогнем интензивно на бежанците от Украйна да намерят сигурност и опция да изградят нов живот в тази извънредно тежка за тях ситуация“ сподели госпожа Теодора Попова, изпълнителен шеф на Нарру Bar&Grill.

Желаещите могат да се свържат с дирекция „Човешки ресурси“ на компанията, към която е основано особено звено за обслужване на бежанците от Украйна на телефон +359 88 4990913.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР