На служителите на Twitter още миналият месец им стана ясно,

...
На служителите на Twitter още миналият месец им стана ясно,
Коментари Харесай

Как Илон Мъск превърна централата на Twitter в хотел

На чиновниците на Twitter още предишният месец им стана ясно, че няма да им е елементарно с началник като Илон Мъск.
 OpenAI, ChatGPT и изкуственият разсъдък, който може да измести Гугъл
Изкуственият разсъдък, който може да измести Гугъл

Мъск стои зад проекта

Тогава той изпрати имейл до всички в компанията с обръщение, че ще би трябвало да работят настина крепко, в случай че желаят да са сполучливи. В имейла се показва още, че чиновниците ще би трябвало да работят " дълги часове с висока активност ".

И дали с цел да даде образец или заради друга причина, откогато е купил Twitter самият Илон Мъск прекарва съвсем цялото си време в централата. Или най-малко по този начин твърди един от чиновниците му.

Имаме причина да имаме вяра на думите му, тъй като във към този момент заличен туит милиардерът разгласява, че ще работи и ще спи в офиса " до момента в който организацията бъде поправена ".
 Снимка 598623

Странното държание на Мъск обаче не стопира дотук. От BBC са получили на офис пространство в централата на Twitter, което е превърнато в един тип хотел, със спални. Според управляващите в Сан Франциско това е допустимо нарушаване на строителния кодекс.

Кадрите са много красноречиви, като на един от тях се вижда стая с двойно легло, в която има дрешник и чехли. От различен кадър пък излиза наяве, че дивани се употребяват и като кревати. А в една от конферентните зали даже има будилник и картина, сложена върху оправено легло.

" Прилича на хотелска стая ", споделя един от чиновниците на Twitter. Според Илон Мъск в това няма нищо неприятно, като разяснява, че Сан Франциско е погнал компании, които дават кревати, в които да си починат " изтощени чиновници ". Явно обаче единствено милиардерът не вижда проблем в това да трансформира централата на компанията си в хотел.
 Илон Мъск, фотографията на нощното му шкафче и за какво на него има револвери
Защо Илон Мъск спи с оръжие до себе си

Няколко пояснения

Пред BBC сенаторът от щата Калифорния Скот Винер декларира, че Мъск в този момент кара служащите си да спят в постройката на компанията. " Ясно е, че не го е грижа за хората. Не го е грижа за хората, които работят за него. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР