На следващото си заседание Съветът на Държавната дума ще обсъди

...
На следващото си заседание Съветът на Държавната дума ще обсъди
Коментари Харесай

Кремъл готви нова провокация към Запада

На идващото си съвещание Съветът на Държавната дума ще разиска въпроса за отдръпване на ратификацията на Договора за всеобхватна възбрана на нуклеарните опити (ДВЗЯО); това е в сходство с националните ползи на Русия, съобщи през днешния ден ръководителят на долната камара на съветския парламент Вячеслав Володин.

Така Москва ще даде " огледален отговор " на позицията на Съединени американски щати, които към момента не са утвърдили контракта, написа Володин в " Телеграм ".

Председателят на долната камара на съветския парламент направи този коментар, откакто президентът Владимир Путин загатна за опция страната да възобнови нуклеарните опити, отбелязва Ройтерс. Вчера Путин съобщи, че съветската нуклеарна теория не се нуждае от актуализиране, само че че към момента не е подготвен да каже дали Русия би трябвало да възобнови нуклеарните си опити, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на прокремълската ТАСС.

Председателят на Думата означи, че съветският президент Владимир Путин е повдигнал " значим въпрос, който визира сигурността на Русия и нейните жители " по време на речта си в дискусионния клуб " Валдай ".

" Става дума за отдръпването на ратификацията на Договора за всеобхватна възбрана на нуклеарните опити. Ситуацията в света се е трансформирала. Вашингтон и Брюксел разпростряха война против нашата страна. Днешните провокации изискват нови решения ", сподели Володин.

Той също по този начин означи смисъла за сигурността на Русия на сполучливото тестване на нуклеарната ракета с световен обхват " Буревестник " и завършването на работата по свръхтежката ракета " Сармат ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР