На следващия ден обаче установихме, че продължава продажбата на такива

...
На следващия ден обаче установихме, че продължава продажбата на такива
Коментари Харесай

Битият Репортер На Господари На Ефира С Първи Думи За Зверството!

На идващия ден обаче установихме, че продължава продажбата на такива артикули. Последва втора инспекция - откриха нов склад, с още тонове храни ", сподели потърпевшият. " Малко по-късно обаче установихме, че със запорираната стока се разпорежда шефът на склада и още веднъж я продава.

Дефакто нищо съответно не бе направено от страна на институциите ", сподели той. " Вчера към 5 часа влязохме в склада. Искахме да попитаме притежателя докога ще продължава да се усеща над закона. Казвал е на служащите, че след тези репортажи е потвърдил какъв брой е мощен и никой не може да го спре.

Тогава ме нападнаха ", сподели Върбанов. " За мен най-важното е да има отмъщение. За предното нахлуване, когато ме удариха с чук, получих 1000 лв.. Сега не чакам нищо, просто желая да има отмъщение! ", съобщи Димитър Върбанов. По случая проговори и комисар Димитър Машков - началник на ОДМВР - Велико Търново: " Нападението над публицисти е неприемливо. Щом получихме сигнал, незабавно изпратихме автопатрул на място. Открили са господин Върбанов на земята.

Веднага му е оказана здравна помощ. Лицата, които имат съпричастност към случая, са открити и доведени в сектора. Две от лицата са арестувани за 24 часа. Всички дейности все още се управляват и са координирани с районната прокуратура. Единият арестуван е шефът на склада, а другият е служащ в склада ", сподели той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР