На сина на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър

...
На сина на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър
Коментари Харесай

Федерално обвинение е повдигнато срещу сина на Джо Байдън

На сина на президента на Съединени американски щати Джо Байдън - Хънтър Байдън, бе повдигнато през днешния ден федерално обвиняване за владеене на огнестрелно оръжие, съобщи Асошиейтед прес. Това е последната стъпка от едно дългогодишното следствие против него.

Байдън-младши е упрекнат, че е излъгал по отношение на използването на опиати, когато е купил огнестрелно оръжие през октомври 2018 година - интервал, в който той призна, че се е борил със зависимостта си към крек кокаин, съгласно обвинителния акт, подаден във федералния съд в Делауеър.

Синът на президента Джо Байдън също по този начин беше обект на следствие поради бизнес покупко-продажби. Специалният консултант, който следи случая, уточни, че обвиняванията за неплащане на налози в точния момент може да бъдат повдигнати във Вашингтон или в Калифорния, където Хънтър Байдън  живее.

Обвинението против Хънтър Байдън идва в миг, когато републиканците в Конгреса организират следствие за импийчмънт против президента демократ значително поради бизнеса на сина му. Републиканците са получили свидетелски показания за това по какъв начин Хънтър Байдън е употребявал нагледно казано " марката Байдън ", с цел да си подсигури работа в чужбина, само че те не са показали безапелационни доказателства за непозволени дейности от страна на президента.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР