На шопинг дестинацията за електронна търговия eMAG.bg ни очакват четири

...
На шопинг дестинацията за електронна търговия eMAG.bg ни очакват четири
Коментари Харесай

Революция на цените в eMAG


На шопинг дестинацията за електронна търговия eMAG.bg ни чакат четири следващи дни с същинска .

В първото издание на акцията за тази година са включени над 30 000 предложения от необятна гама артикули – дом и фон, електроника, черна и бяла техника, домакински фитнес, детски и бебешки артикули, игри и играчки, здраве и хубост, занимание, мода и доста други. продължава от 19 до 22 януари в това число, като в нея има и забавни оферти от Marketplace сътрудниците на платформата.

Сред акцентите в акцията са 32PHS6605/12, 32 " (80 см), Smart, HD, LED за 339,99 лева.; WMSV-610D, 6 кг, 1000 об/мин, клас A+++ за 299,99 лева.; исъс датчик за височина и WiFi, подобаващ за домашни любимци за 399,99 лева

За най-малките са готови атрактивни оферти на детски пелени и козметика, както и известни игри и играчки и функционални, качествени и красиви мебели за детската стая.

Сред шлагерите за развлечение вкъщи е U-grow Explore the Universe, която идва с два коша за предпазване на играчки – на бялата страна малчуганите могат да пишат върху включената ролка хартия, а на черната да рисуват с тебешир.

Друга известна категория при започване на годината е и домашният фитнес. В акцията са включени разнородни оферти за поддържане на положителната форма у дома, като да вземем за пример, с който спестяваме и пространство, а в пакета е включена и ластична лента за фитнес.

Все повече хора пазарят онлайн, тъй като е елементарно и безвредно, а от eMAG дават и още един мотив – новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG, създадена и персонализирана съгласно характерните потребности на клиентите за финансиране на техните покупки, като те в същото време получават бонус до 10% от цената на закупените артикули, натрупвани в точки за преданост непосредствено по техния акаунт на платформата.

идва с добре познатите преимущества на извършването на покупки от eMAG*: разнообразни способи на заплащане, доставка до посочен адрес, до офис на пощальон или до клон на Български пощи в цялата страна, инспекция на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за артикули, предлагани от eMAG.

Може да се възползвате от офертите и в придвижване – с мобилното приложение на eMAG. Включете се в точния момент, защото хитовите предложения важат до привършване на количествата.

* Някои от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци, а други се ползват според изискванията за съответната категория или подкатегория артикули.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР