На Шеф Силвена Роу й бе достатъчно да пусне една

...
На Шеф Силвена Роу й бе достатъчно да пусне една
Коментари Харесай

Шеф Силвена сложи шеф Петров в малкия си джоб: Само тези, които се мразят, са способни на този хейт

На Шеф Силвена Роу й бе задоволително да пусне една разголена фотография, с цел да разлае кучетата. В случая на фрагмента, който стана един от най-активно коментираните в обществените мрежи, тя е по сутиен и чеп, и в много предизвикателна поза.
Един от тези, които не пропуснаха да разясняват фотоса, бе началник Петров, който мигновено употребява момента, с цел да жигосах колежката си в кулинарията с репликата: „ Скивай Силви, барнала се е като чироз на ахтополска веранда!? Даже в случай че отворите цялата фотография иде на Водно конче. Извинявам се, не устоях. “

Отговорът на Силвена Роу въобще не се забави. Ето какво отвърна тя от профила си:
„ Реших, че доста значимо да направя този пост, който е по отношение на “bodyshaming “! Какво е “bodyshaming “? Tова е унижение на някого посредством неуместни или негативни, обидни, хейтърски мнения по отношение на размера или формата на тялото му!
Не единствено в България, по цвят свят това е като пандемия и освен пред обществено око… Но, естествено, за някой като мен вряла и кипяла в разнообразни високо класни кухни по света, с над 13 ресторанта в последните 10 години в 3 континента, с 15 книги оповестени на 7 езика, с богата и сполучлива интернационална телевизионна кариера, с поредност награди и постижения…
Е, за мен не е доста, не го и отбелязвам дори! Имам я тази мощ, популярност на Бог, с опит, с годините! С годините и с нашия опит, ние ставаме bulletproof или бронирани! Но, кое е доста са обидите, ужасните думи и тормозът, излети върху стотици млади девойки и дами, дори деца, които нямат убеденост в себе си към момента построена, които страдат всекидневно от “bodyshaming “ мнения, изказани много постоянно от импотентни & лишени от тестостерон и мисодженисти!
Така, че знайте следното: Вашето тяло е част от вселената, която ви е дадена, мястото, където се случват любовта, насладата и скръбта, където се разпростира щастието. Не позволявайте на никого, да ви внушава, че това е нещо грозно, дебело, буца?! Няма съвършено тяло, само че има крепко тяло! Нека вашето тяло е крепко!
Запомнете: НИЕ НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРАМЕ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА или държанието на другите към нас, само че МОЖЕМ ДА КОНТРОЛИРАМЕ НАШАТА РЕАКЦИЯ към ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА и държание на другите!
Само тези, които не обичат и ненавиждат себе си, единствено те са способни да леят този тип „ bodyshaming “ хейт! Почитайте себе си! Обичайте себе си! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР