На село, сред природата и без съседи наоколо. Така Тачо

...
На село, сред природата и без съседи наоколо. Така Тачо
Коментари Харесай

Тачно се скри на село - slava.bg

На село, измежду природата и без съседи в близост. Така Тачо избра да се избави от нажежената домашна конюнктура. Мъжът на Жени Калканджиева избяга самичък измежду природата. Стефан Манов, както е същинското име на половинката на Жени, заживя в къща в планината. Тачо се хвана да сглобява дървено джакузи в средата на двора, а негов асистент е синът му Жорко. Не излиза наяве дали Жени е избягала от града дружно с мъжа си и детето си.

Малко след първата пиянска кавга с присъединяване на Тачо, Калканджиева съобщи в народен ефир, че двамата не живеят дружно от известно време. Като удостоверение, брачният партньор й пускаше фотоси от отдалеченото от столицата място. Няколко дни по-късно Тачо изтри своя инстаграм профили, с цел да избяга от любопитните погледи на недоброжелателите. Стефан безусловно се изолира от заобикалящия го свят се чува единствено с най-близките си приятели. Делото против побойника беше анулирано, а той е пуснат на независимост против 5000 лева гаранция.

От своя страна Калканджиева отхвърля всевъзможен тип медийни изяви, най-малко до момента в който не мине делото против нея. Тя последва стъпките на Тачо и съумя да взриви входа на кооперацията си в Бояна с следващия скандал, разследване на който беше задържана. Делото против Мис България 1995 е планувано за 25 юни, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР