На съвместен брифинг, , излязоха пред медиите столичната организация на

...
На съвместен брифинг, , излязоха пред медиите столичната организация на
Коментари Харесай

БСП-София и Левицата заедно атакуват кметския стол в София?

На взаимен брифинг,, излязоха пред медиите столичната организация на Българска социалистическа партия с ръководител Иван Таков и новата лява партия " Левицата " с ръководител Костадин Паскалев, който до неотдавна и беше член на Българска социалистическа партия.

С това сътвориха усещане, че може би на идните локални избори ще се явят дружно, а и може би номинацията ще бъде Ваня Григорова.

Самата Григорова е изборът на столичните социалисти, които към този момент организираха конференциите си, а на 2 септември следва и Градската конференция, оповестиха през вчерашния ден от Българска социалистическа партия. Друго решение, което е взето от алените е да се търси " ". Не бяха уточни обаче партиите, които влизат или ще влязат в тази коалиция , а през днешния ден Иван Таков бе колеблив, че когато се вземе дефинитивно решение, тогава и то ще бъде оповестено обществено.

Редом с Иван Таков бе и Костадин Паскалев, ръководител на " Левицата " , който обаче не се изрече по тематиката за изборите и кой ще е претендентът на новата лява групировка. Посочи обаче, че би трябвало да се даде отговор на дългогодишното дясно ръководство в столицата, както и на актуалната " сглобка ".
 Столичните социалисти си харесаха за кмет Ваня Григорова
Столичните социалисти си харесаха за кмет Ваня Григорова

Районните конференции на Българска социалистическа партия в София дават цялостна поддръжка

Лидерът на " Изправи се, България " Мая Манолова остава безмълвна по тематиката, като до този миг единствено от нейната групировка имат номинация - гражданския деятел Никола Вапцаров . Но и неговата номинация не бе оповестена като обща на " Левицата ", а като предложение на " Изправи се, България ".
 Манолова стартира Никола Вапцаров за претендент на лявото за София
Манолова стартира Никола Вапцаров за претендент на лявото за София

Призовава за обща лява кандидатура, която да се изправи против дясната омерта за София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР