На пресконференцията си, LG World Premiere, на CES 2023 в

...
На пресконференцията си, LG World Premiere, на CES 2023 в
Коментари Харесай

LG представи ангажимента си за постоянство в иновациите, които подобряват живота на всички ни

На конференцията си, LG World Premiere, на CES 2023 в Mandalay Bay Convention Center в Лас Вегас, Невада, Съединени американски щати, LG Electronics (LG) и Уилям Чо, CEO на компанията, показаха продължителните старания на организацията да основават нововъведения за по-добър живот и по-устойчиво бъдеще за всички ни.

Затвърждавайки уговорката на компанията да поемат нови провокации, макар несигурностите, Чо откри шоуто, като акцентира, че LG знае и в действителност има вяра, че отговорите постоянно се крият в потребителите. „ Началото и краят на всички нововъведения са нашите консуматори и точно с тези нововъведения, ние желаеме да накараме клиентите си да се ухилен, “ продължи Чо.

Ориентирани към клиента нововъведения за по-добър живот

Главният изпълнителен шеф Чо акцентира уговорката на LG към даването на добавена стойност за потребителите си посредством представянето на революционни нововъведения, като да вземем за пример LG OLED – артикул, който вечно промени зрителското преживяване на потребителите. Дори в този момент, празнувайки своята 10-та годишнина, LG OLED продължава да слага нови индустриални стандарти за качество на картината и невиждано потребителско преживяване. За да го разшири още повече и да разреши на потребителите на LG тв приемници да премислят зрителското си преживяване, компанията работи интензивно с сътрудници, дружно с които да показа разнообразни интерактивни услуги през LG тв приемниците, в това число онлайн обучителната платформа MasterClass, фитнес приложението MaxPro и метавселената Sansar.

Уилям Чо хвърли светлина и върху бранша за подвижност, където след усилена работа, компанията се наложи като един от желаните сътрудници за нововъведения в промишлеността, с помощта на бизнес решенията си за автомобилни съставни елементи. LG се присъдени сполучливо към някои от най-ключовите автомобилни марки, употребявайки познанията за своите клиенти от потребителската електроника, усъвършенстваните технологии и разнообразните си сфери на експертиза, с цел да задвижи потребителското преживяване в автомобила напред.

Освен това, господин Чо приказва и за LG ThinQ UP, нова категория разрастващи се домашен уреди, които оферират неповторими благоприятни условия за надграждане и персонализация. Първокласната гама включва революционни артикули като LG ледник MoodUP™, който може да трансформира цвета си, с цел да пасне на желанията, настроението или кухненския фон на притежателите му.

Бъдещи бизнес решения, които уголемяват потребителското преживяване

Главният изпълнителен шеф Чо акцентира задачата на компанията да даде ‘First‘, ‘Unique’ и ‘New’ потребителско преживяване за всички свои артикули и решения, с цел да даде по-добър живот. За да разшири потребителското преживяване към повече сфери, компанията работи и с разнообразни вътрешни стратегии за поощряване на иноватори и да вдъхновяви чиновниците на LG да се приспособяват самоуверено към новите провокации.

На CES, LG показа някои нови артикули, създадени под ръководството на LG Labs, новия план на компанията, който обгръща артикули, услуги и маркетинг анктивности, основани на пробни хрумвания и изобретателни концепции както от вътрешни, по този начин и външни за марката източници: ‘Hover Gym’, фитнес решение, което употребява технология за надзор на мотора, позволявайки на потребителите да упражняват, без спомагателни дъмбели; ‘excicle’, решение за домашни тренировки, което обезпечава извънредно преживяване при колоезденето на закрито; ‘brid.zzz’, оптимално решение за грижата за съня, което записва мозъчните талази, с цел да сътвори пулсирания, който оказва помощ на потребителите да се отпуснат; и ‘pluspot’, платформа за услуги, която дава награди, когато персоналните транспортни устройста, като електрически колела и електрически скутери, се включат към своите безжични станции за зареждане.

LG уголемява своето бизнес портфолиo, с цел да обхване нови области, като зареждане на електрическите коли, цифрово опазване на здравето, услуги за наличието на webOS платформата. В същото време, компанията усилва вложенията си в основни „ технологии на бъдещето “, в това число AI и 6G, както и започва колаборации със стартъп компании през LG NOVA (LG North American Innovation Center).

Главният изпълнителен шеф акцентира и продължаващите старания на компанията за стратегически партньорства с водачите на необятен набор промишлености. Особено в бранша за наличие, компанията работи от близко с доста основни сътрудници, с цел да обезпечи повече наличие за потребителите си.

На конференцията, Чо показа един от основните сътрудници на LG в бранша за наличие – Том Раян, президен и основен изпълнителен шеф на Paramount Streaming. Г-н Раян се включи, с цел да даде публичност на общите старания на двете компании да обезпечат извънредно преживяване на десетки милиони консуматори по целия свят. „ Pluto TV, водещата безпларна стриминг телевизионна услуга, уголемява интеграцията на нашите канали за LG Channels, добавяйки над 100 канала световно, още това тримесечие, “ показа основният изпълнителен шеф Том Раян. Г-н Раян приключи изказването си, като показа, че двете компании ще продължат да уголемяват обсега на партньорството си и да усилват потенциала си дружно през 2023 година.

Залог за основаване на по-добро бъдеще

На финала на своята презентация, Чо затвърди ангажираността на LG като виновен корпоративен жител, който цели да обезпечи едно по-устойчиво бъдеще, наблягайки на фокуса на компанията към по-добър живот за всички. Усилията на компанията включват Global IT Challenge for Youth with Disabilities (GITC), което от 2011 дава опция на над 4 000 младежи да усъвършенстват умения в софтуерния бранш за да отстраняват цифровите ограничавания за хората с увреждания.

Главният изпълнителен шеф загатна и обещанието, което компанията дава, да увеличи достъпността на LG продуктите и услугите, с цел да обезпечи по-лесна приложимост от хората с увреждания и по-възрастните. Водени от противоположната връзка от LG ‘Disabled Advisory Group’ – която работи от 2021 и е формирана от членове с разнообразни качества и специалисти по достъпността – компанията непрестанно вкарва нови артикули, които могат, без компликации, да бъдат употребявани от всички. В Южна Корея компанията вкарва разнообразни ограничения, с цел да ускори достъпността, като да вземем за пример създаването на управления за продуктите, които употребяват аудио и жестомимичен език, разпространение на брайлови стикери за уредите, както и ръководство на консултантски центрове на жестомимичен език.

В сходство с това, основният изпълнителен шеф разгласи четирите финалиста от първите награди, предизикателство за новаторски планове, стартирано от компанията, с цел да популяризира Life’s Good визията си и да въодушеви иноваторите, решени да работят за възстановяване на живота на хората и на планетата като цяло. Финалистите – Day1Lab, Dot Inc., NONA Desalination и SOLUTUM – ще получат поддръжката на LG, с цел да усъвършенстват и започват своите изобретателни решения, с цел да основат по-добър живот за всички. След като всички четири тима опишат своите хрумвания за финален път на 16 януари в LG Sciencepark в Сеул, Корея, обща облага от 1.05 млн. $ ще бъде разграничена межди четирите спечелилия, съгласно класирането на премиите.

Посетете уеб страницата на LG за CES () и за повече информация за това какво приготвя компанията за CES 2023, както и да следите всички новости на събитието (5 – 8 януари).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР