На председателски съвет стигнахме до извода, че най-нормалният път е

...
На председателски съвет стигнахме до извода, че най-нормалният път е
Коментари Харесай

Андрей Гюров: На председателски съвет решихме декларацията да мине през гласуване в парламента

На председателски съвет стигнахме до извода, че най-нормалният път е тази декларация да мине през гласоподаване в зала и всички пред очите на българските жители да покажем каква е нашата поддръжка към тези оповестени национални цели. " Това съобщи депутатът от Политическа партия Андрей Гюров пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

По думите му, в случай че в петък въпросната декларация не бъде поддръжка в пленарната зала, вторият мандат ще бъде върнат на президента Радев несбъднат, само че не посочи дали това ще се случи идния понеделник.

Гюров съобщи, че чака да бъде извършена полемика и добави, че целите, заложени в документа не са цели на Политическа партия, а на страната ни.

По думите му нито в този, нито в идващ парламент няма да има ясно изразено болшинство, което единствено да може да прокарва своята стратегия. “Търсихме това сечение, което може да разреши на този или на идващ парламент да свърши неща, които са значими за страната ни в този миг. "

“Не знам дали няма да мине тази декларация, не става въпрос за мандати, имена или политическо его, а за целите, които стоят пред българските жители. " Той изрази отчаяние от систематичните партии, които са отказали разговор.

Андрей Гюров сподели, че се работи по състава на проектокабинет, в случай че вероятно оферти документ бъде подсилен, само че се въздържа от коментар за имена на министри.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР