На практика се случва точно това – в голяма степен

...
На практика се случва точно това – в голяма степен
Коментари Харесай

Политически хаос - кой какво говори след действията на Слави Трифонов

На процедура се случва тъкмо това – в огромна степен статуквото, за което господин Трифонов, е на път да се възпроизведе и то с дейното подпомагане на " ИТН ". Отиваме на предварителни парламентарни избори и това няма да разреши ремонт на модела " Борисов " и ще го върне този Борисов на бял кон. Това съобщи, зам.-председател на Българска социалистическа партия и народен представител от социалистическата партия, който удостовери във връзка с желанието на „ ИТН ” да не прави държавно управление.
Зафиров предизвести задочно Слави Трифонов пред Нова телевизия, че политиката не е като шоу, няма авансово написани сюжети и има потребност от импровизации.
Според депутата, някои промени в Изборния кодекс обслужват Движение за права и свободи – да вземем за пример рухването на ограничаването за изборни секции в чужбина. А Зафиров се притеснява, че предлагането за дейна регистрация може да падне, като уточни, че то било концепция на Българска социалистическа партия.
 Проф. Костадин Ангелов: Без да приказва, Слави Трифонов сподели, че не става за министър председател Проф. Костадин Ангелов: Без да приказва, Слави Трифонов сподели, че не става за министър председател
" Колкото и късно да влезеш в политиката, в никакъв случай не е късно да станеш за срам. За мен това е доста необичайно държание – когато бяг...
На въпрос дали Българска социалистическа партия ще опита да направи държавно управление, в случай че получи третия изследователски мандат, Зафиров отговори, че всички партии заявиха, че ще поддържат партията на Слави Трифонов за държавно управление, до момента в който по-голямата част от обединенията споделят, че няма да поддържат кабинет на Българска социалистическа партия. Ако стигне мандатът до нас, ще се допитаме до членовете си и тогава ще вземем решение, разясни депутатът-социалист. С доста огромна степен на възможност вървим към предварителни избори, добави той, само че в същото време не отговори непосредствено дали при поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия отново ще върне мандата – тъй като вървим към безпорядък, без актуализация на бюджета, без да пратим до края на април Плана за възобновяване и развиване.
Добре е за идната предизборна акция да чуем стратегия от партията на господин Трифонов – чухме, че всички са маскари, акцентира Зафиров.
ИТН – той ни даде късмет да опитаме, да се провалим, само че това не значи, да не опитваме. Това съобщи юрист Николай Хаджигенов, заместник-председател на „ Изправи се! Мутри вън ” пред bTV. Той дефинира като " занимателна " концепцията обединението, на която е представител, да получи мандат, тъй като е най-малка. " Мислим, готвим тактики, планираме ", посочи той и попита за какво би трябвало първата задача да е кой ще е министър председател. Имаме значение, само че не толкоз огромно – това е екипно изпитание, другояче получаваме модел " Борисов ", това не е народна власт, акцентира Хаджигенов. Той за следващ път сподели, че няма интерес да прокарва – да има оптимален период за водене на досъдебно произвеждане, тъй като като юрист имал интерес от некомпетентна и некадърна прокуратура.
Колежката му Мая Манолова непосредствено сподели пред Нова телевизия, че " Изправи се! Мутри вън " няма да поддържа държавно управление на Българска социалистическа партия. Според нея, Корнелия Нинова може да се надява на поддръжка единствено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Манолова дефинира и като подстрекателство изказванието, че като няма ограничаване за секциите, Движение за права и свободи ще печели най-вече. Затова предлагаме електронно гласоподаване, в този момент и незабавно, с безвъзмезден електронен автограф. Ако е невероятно – гласоподаване по пощата, заключи Манолова.
 Огнян Минчев: Действията на ИТН на всекидневен език се назовават изнудване Огнян Минчев: Действията на " ИТН " на всекидневен език се назовават изнудване
" Връщането на втория мандат от страна на Има Такъв Народ мощно редуцира опцията този парламент да излъчи каквото и да е държавно управление. Създаван...
Основната визия на Манолова обаче е, че можело и без държавно управление 45-то Народно заседание да одобри значими закони. А кои са значими - тези в поддръжка на дребния бизнес, поддръжката за хората на първа линия, борбата с ковид. " Призовавам Борисов да спре да се занимава с квалификации на един или различен политик " - или да го прави, само че да работи, добави Манолова. И почна да желае от държавното управление на Бойко Борисов да вкара Плана за възобновяване и развиване в Брюксел, да направи актуализация на бюджета, като даже заприказва за парламентарно решение, което да принуди водача на ГЕРБ да го стори.
За край Манолова сподели, че не има вяра Конституционният съд да разгласи мораториума върху решенията на третото държавно управление на Бойко Борисов за противоконституционен - тъй като имал период, до съставяне на ново държавно управление, без значение дали постоянно или служебно. Манолова се оправда и, че не било напън да върви със свои сътрудници да търси документи от " Булгартрансгаз ", особено за " Турски поток ". Открихме анекс, съгласно който върху неизплатената част от контракта да се начисляват лихви от 4,1% - т.е. натоварване с 280 млн. на българските жители, възмути се Манолова. Тя изиска и чуване на ръководителя на КЕВР поради цените за парното и тока.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР