На прага сме на Нова година. 2018-а e под вибрация

...
На прага сме на Нова година. 2018-а e под вибрация
Коментари Харесай

Какви цветове и бижута да изберем за новогодишната нощ според датата, на която сме родени?

На прага сме на Нова година. 2018-а e под осцилация 2,. Луната свети с мека отразена светлина, нейните тонове са светли и със сребрист нюанс. Металът на Луната е среброто, а минералите – перли и лунен камък. За празничната нощ може да изберете нежните сребристи нюанси, да сложите перли или сребро и като тях да излъчвате меко зарево в чест на Луната.

А ето и препоръки за девойките, родени под другите трептения (като дата на раждане). Вибрациите са 9 и правилото е следното: в случай че си родена на двуцифрена дата, събираш двете числа, до момента в който получиш едноцифрено число (пример: 28=2+8=10=1+0=1, осцилация 1).

Вибрация 1.  Ти си безоблачен човек и ти отиват слънчевите тонове – бяло, жълто, оранжево. Ще си неотразима с кехлибарено украшение.

Вибрация 2.  Ти си под въздействието на Луната. Избери нежни и светли цветове като светложълто или лилаво. Сложи перли или лунен камък и наложително сребро.

Вибрация 3.  Цветът ти е светлосиният или топлите земни тонове. Избери бижута с тюркоаз.

Вибрация 4.  Избери сини или зелени тонове, които припомнят за море. Нека бижутата бъдат от планински кристал.

Вибрация 5.  По-добре не посягай към дребната черна рокля или към други тъмни цветове. Всичко друго е добър вид. Сложи платина или сребро.

Вибрация 6.  Нека облеклото ти е в цвят по твой избор, само че пастелните тонове те вършат неотразима. Избери украшение с опал.

Вибрация 7.  Избери тоалет в морски нюанси или в бяло, само че не и в черни тонове. Нека бижутата са със сапфири.

Вибрация 8.  Ти блестиш в тъмни тонове или в бежово. За бижутата избери опал или оникс.

Вибрация 9.  За вечерта на празника избери облекла в бяло, алено или вишнево. Минералът ти е рубинът.

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР