На прага на развръзките в четвъртия сезон на най-успешния български

...
На прага на развръзките в четвъртия сезон на най-успешния български
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ за пореден път ескалира зрителския интерес

На прага на развръзките в четвъртия сезон на най-успешния български медицински сериал, ползата към него непрестанно нараства. През миналата седмица „ Откраднат живот “ реализира най-високите си резултати измежду българските фенове от старта на сериала през 2016 година, сочат данните на интернационалната самостоятелна пийпълметрична организация Нилсен Адмосфер България. Този е и най-предпочитаният досега сезон освен измежду дейното население (18-49 г.), само че и измежду всички фенове в България (4+). Средният аудиторен дял на „ Откраднат живот – Чуждо тяло “ е с 8% по-висок от междинния дял общо за предходните три сезона, а растежът измежду дейното население (18-49 г.) е 14%.

Категоричен е триумфът на „ Откраднат живот” и измежду дейното население в България – той е най-гледаният български сериал от 2014 година насам.

Високото качество на продукцията, която се снима със средства на киното, звездният актьорски състав и мощният сюжет способстват за безапелационното ѝ показване измежду феновете. С „ Откраднат живот” и министър председателите на другите огромни кино и телевизионни планове, които се осъществят с поддръжката на NOVA, медията постави основите на нова за страната наклонност на завръщане на интереса към родните филми.

Две седмици преди финала на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “, професионални конфликти ще предизвикат полюсни страсти в болничното заведение. Иновациите в МБАЛ „ Св. Кирил “ ще се трансфорат в съществена полемика, последвана от съществени конфликти сред лекарския състав. Пневматично-вакуумна транспортна система, която да се грижи за преноса на медикаменти в болничното заведение и роботът “Да Винчи” ще бъдат дълго чакани усъвършенствания за едни и нежелани планове за други.

Във вихъра от несъгласия ще се озоват шефът на болничното заведение – доцент Банков, Виолета Захариева и доцент Захариев. Историята на сестра Жекова и нейният почитател ще изкара нескрито истини, които ще изправят пред нова алтернатива Магда. Междувременно, в незабавното поделение ще дойде брачният партньор на доктор Романова, предизвиквайки я да не помни огорчението и персоналните връзки. Професионализмът ѝ ще бъде заложен на карта в сложна обстановка с един от най-близките ѝ хора.

Кой ще надделее в борбата за промени в болничното заведение? Ще се оправи ли доктор Романова с тестването и какво решение ще вземе сестра Жекова за своето бъдеще? – феновете ще схванат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР