На последната й фотосесия виждаме, че е изключително слаба, а

...
На последната й фотосесия виждаме, че е изключително слаба, а
Коментари Харесай

Ребрата й се четат: Мария Игнатова позира по бански

На последната й фотосесия виждаме, че е извънредно слаба, а ребрата и безусловно се четат. За задачата е избрала бански в ярко синьо. „ Страхотна си, чудя се по какъв начин можа да си пропилееш годините с този лилипут с квадратна глава “- написа почитател под фотографията, като визира директно Димитър Рачков.

Фотографът е мъжът до русокоската Ивайло Цветков - Нойзи. Мария желае да покаже на някогашните си какво са изгубили.

Кибици в мрежата разясняват още, че както и да се снима Мария, е към този момент остаряла. Все отново блондинката  гони 44 години.

Тя е майка на младежа Виктор, само че държанието й въобще не  е държание на майка. Тя е идеален лакомец и мисли единствено за себе си. Не мисли, когато пуска секси фотоси в мрежата.

Надали на Виктор, който е в гимназията, се усеща добре, че приятелите му да се възбуждат от задните елементи на майка му, от стройните й крайници или от каквото и да било от тялото й. На нея обаче не й пука по какъв начин се усеща момчето и продължава да разгласява разчекнати фотоси.

Тя изхвърли сина си на грижите на татко му Петко Димитров. Именно предприемачът и втората му брачна половинка Яна отгледаха и възпитаха момчето. Мария се оправдаваше цели 15 години с работата си.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР