На пореден протест излязоха жители на пловдивското село Цалапица тази

...
На пореден протест излязоха жители на пловдивското село Цалапица тази
Коментари Харесай

Близки на убития Митко в Цалапица поискаха оставката на главния секретар на МВР

На следващ митинг излязоха поданици на пловдивското село Цалапица довечера. Близки и другари на убития 24-годишен Димитър Малинов блокираха кръговото придвижване на пътя сред Пловдив и Пазарджик, до разклона за Цалапица.

Вчера на митинг пред прокуратурата в града на тепетата, със викания „ Чадърът е огромен “, „ Мафията вън “ и „ Справедливост за Митко “, околните на убития юноша показаха сериозните си подозрения в работата на полицията. Те обявиха, че отстранени от случая чиновници на Министерство на вътрешните работи не престават да работят по него.

Днес хората още веднъж показаха недоволството си от мудните дейности на проверяващите по тежкото ликвидиране. А майката на убития юноша изиска оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Близките и приятелите на убития Митко не престават да настояватза залавянето и изгонването на обвинявания в тежкото закононарушение Рангел Бизюрев, а помагачите му - близнаците Валентин и Борислав Динкови, да бъдат приети за съучастници в тежкото закононарушение.

Те желаят и да им бъде показана европейската заповед за арест на Рангел, защото се съмняват, че той се търси интензивно от управляващите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР