На помощ на Афганистан се впуска Мария Бакалова. Първата българска

...
На помощ на Афганистан се впуска Мария Бакалова. Първата българска
Коментари Харесай

Мария Бакалова помага на Афганистан

На помощ на Афганистан се впуска Мария Бакалова . Първата българска актриса с номинация за „ Оскар " взе участие в дарителска акция за събиране на средства в помощ на бедстващите. Мария приканва своите фенове да бъдат съпричастни с трагичната орис на семейcтвaтa, които се пробват да избягат.

До момента са събрани близо 50 хиляди $, а Мария Бакалова не стопира да разпространява акцията. Самата тя признава, че се e присъединила, без да прецизира с каква сума.

„ Съвсем скоро ще можем да дадем елементи по какъв начин планираме да помогнем на афганистанците. Това няма да е сезонна интервенция. Работим единствено с благотворителни организации в региона, с цел да помогнем на тези, които са в потребност ", разкриват от фондация Karmagawa. Те разкриват, че от момента на учредяването си са дарили над 6 млн. $ на 65 благотворителни организации в опит да създадат света по-добро място за хората и животните.

Мария, която през последните две години се изстреля на върха в Холивуд, постоянно взе участие в доброволчески начинания. Бакалова нееднократно разкрива, че е безжалостен бранител на равноправието сред половете и расите. Мария приказва намерено за проблемите на хората по света и зове за обединяване. Бургазлийката утвърждава името си в света на киното от ден на ден с всеки минал ден. Мария участва на специфичната премиера на кино лентата „ Анет " в Лос Анджелис. Лентата на Лео Кара получи своята премиера зад океана с прожекция навън, а Бакалова не пропусна да показа фрагменти от събитието в мрежата, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР