На победа за ЦСКА срещу Лудогорец днес се надява един

...
На победа за ЦСКА срещу Лудогорец днес се надява един
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Лудогорец е латиноамерикански клуб, дано ЦСКА ги бие пак

На победа за ЦСКА против Лудогорец през днешния ден се надява един от известните почитатели на " алените " - Здравко Желязков от дует " Ритон ".

" Силно се надявам ЦСКА да победи Лудогорец, по този начин както го направихме и за състезание. Много пъти съм си казвал мнението за отбора от Разград и то в никакъв случай не е било положително. За мен това не е български клуб, а по-скоро латиноамерикански. Тази процедура не я одобрявам и е порочна за българския футбол. Критикувал съм даже ЦСКА, когато на " Армията " гъмжеше от португалци. Българските тимове би трябвало да залагат на български футболисти, които да бъдат ядро и към тях да се гради. И в случай че се взимат чужденци, те да бъдат с съсловия от горната страна и да подвигат новото. Те обаче не би трябвало да бъдат основата на клуба, както е в Разград. Там има един българин в лицето на Светослав Дяков, който си изкарва картона, още като слезе от рейса.

Мачът ще си го виждам у дома. Суеверен съм и избирам да съм си самичък. Даже в по-голямата част от времето съм с тил към тв приемника. Когато не виждам, нашите вкарват. Така ми е по-добре, тъй като няма непотребни нерви ", сподели той пред " Меридиан Мач ".

 ЦСКА приема Лудогорец в четвъртфинал за Купата на България
Финал преди финала!

" Червените " излизат против " орлите " в 17,30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР