На петата международна среща на колекционерите на спортни артикули, която

...
На петата международна среща на колекционерите на спортни артикули, която
Коментари Харесай

Сериозни затруднения пред организаторите на колекционерската сбирка в София

На петата интернационална среща на колекционерите на спортни продукти, която би трябвало да се организира на 4 ноември, се чакат колекционери от Шотландия, Италия, Сърбия, Гърция, Русия, Румъния и други Всички маси в клуба на софийските филателисти към този момент са резервирани и помещението се оказва малко с цел да задоволи настояванията, оповестяват уредниците.

Поради тази причина това ще бъде последна среща проведена от Асоциацията на софийските колекционери на футболни значки (АСКФЗ), която не може да си разреши да наеме по-голяма зала заради липса на финанси.

" Когато стане дума за членски импорт, всеки се дърпа. Асоциацията разчита само на него, с цел да поеме организацията на сходни прояви. Затова на идната среща, вероятно през месец април или май, само заплатилите членски импорт ще се възползват от редица привилегии, а за останалите колекционери от София може би ще се наложи да си провеждат сами свои прояви ", споделиха от АСКФЗ пред Sportal.bg .

При огромен интерес към срещата, може да се намерения тя да бъде провеждана отсега нататък в два дни - събота и неделя, каквито са желанията на колекционери от чужбина и според от нужните финанси за наем на подобаваща зала. Датата на идната среща ще бъде избрана в края на февруари, докато ще се събира членски импорт в АСКФЗ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР