На пазара се очакват висококачествени и достъпни“ мобилни устройства с

...
На пазара се очакват висококачествени и достъпни“ мобилни устройства с
Коментари Харесай

Ами Nokia? HMD Global планира да пусне собствена марка телефони

На пазара се чакат „ висококачествени и налични “ мобилни устройства с марката на HMD

Нова марка налични смарт телефони с марката HMD се чакат на пазара
(снимка: CC0 Public Domain)

HMD Global, производителят на телефоните Nokia в последните шест години, възнамерява да развие своя лична марка мобилни устройства. Това ще бъдат „ висококачествени и налични “ смарт телефони, съгласно наличната все още информация.

Според изказване в Linkedin на Жан-Франсоа Барил, съосновател и основен изпълнителен шеф на HMD Global, компанията подготвена независимо да навлезе на пазара, с цел да сътвори „ нов свят на телекомуникациите, фокусиран върху потребностите на потребителите “.

Барил споделя още, че HMD скоро ще стартира да доставя „ висококачествени, налични мобилни устройства “ на пазарите по целия свят и също по този начин дава обещание съдействие с „ вълнуващи нови сътрудници “.
още по темата
Що се отнася до марката Nokia, тя ще продължи да се употребява дружно с HMD, прибавя Барил. В същото време шефът на HMD Global не разкрива нищо съответно по отношение на датите на стартиране и моделите на смарт телефони със лична марка.

HMD Global получи права да продава смарт телефони и таблети с марката Nokia в края на 2016 година, откакто влезе в действие стратегическото ѝ съглашение с финландската Nokia, оповестено през март 2016 година със период от 10 години. Преди това правата върху марката телефони принадлежаха на Microsoft, която ги беше придобила от Nokia.

Съгласно съглашението, Nokia получава лицензни отчисления за всеки продаден от HMD смарт телефон или таблет с нейния бранд. Финландската компания няма дялово присъединяване в бизнеса на HMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР