На пазара има достатъчно градостроителни симулатори, но истинските строителни симулатори,

...
На пазара има достатъчно градостроителни симулатори, но истинските строителни симулатори,
Коментари Харесай

Ново видео към Construction Simulator представя онлайн режима

На пазара има задоволително градостроителни симулатори, само че същинските строителни симулатори, в които да хванете чука и теслата не са чак толкоз, като да вземем за пример Construction Simulator на astragon Entertainment и weltenbauer. До излизането на играта остава тъкмо един месец и това се явява добър мотив на основателите ѝ да ни срещнат с една от най-интересните ѝ елементи – онлайн сегмента.

Освен сами, Construction Simulator ви дава опцията да изградите своята кариера от дребна строителна компания до същинска империя с до четирима от вашите другари на двете (за Северна Америка и Европа) огромни карти в играта. Мултиплейърът съдържа познати детайли, при които може да поканите свои другари в качеството си на хазаин, а те се включват като посетители. Вие печелите огромните пари, а гостът – дял от сумата, който бива трансфериран в техния профил. Едно от най-вълнуващите неща в кооператива в играта е, че ще получите голяма независимост в взаимната си работа. Може да вземем за пример да си разпределите дилемите, тъй че вие да изготвите всички подготвителни работи и да се погрижите за терена, до момента в който гостът ви да ви достави машините и транспортните средства, може да поделяте сред себе си другите задания и изобщо – както вие се разберете.

Преди да започнете същинската работа и да се поизцапате, може да настройките равнището на компликация за съответните контракти при приемане на нови задачи. „Това визира освен какъв брой подзадачи ще има една задача, като цяло, само че също и неща, като какво количество пръст ще би трябвало да се изрови, с цел да се изпълнят базисните действия, какъв брой материал ще се смята за нужен преди една задача да бъде избрана за приключена и така нататък – колкото по-високо е равнището на компликация, толкоз повече работа чака играчите!“, пишат astragon.

Construction Simulator излиза на 20-ти идващия месец за предходното и сегашно конзолно потомство, както и в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР