На първо четене резултатите ни удовлетворяват – връщаме си третата

...
На първо четене резултатите ни удовлетворяват – връщаме си третата
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Карадайь няма да ходи в Брюксел, за Пеевски не е ясно

На първо четене резултатите ни удовлетворяват – връщаме си третата позиция, а сборният резултат на националистите ще бъде под нашия. Това сподели националният представител от ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев в изявление за бТВ.

„ Изборният резултат е в границите на нашата прогноза. Ние сме най-засегнати поради уседналостта на тези избори, тъй че резултатите за нас са естествени. Хората са на работа в чужбина и ситуацията е доста тежко “, разяснява Цонев. Той уточни, че това е основният въпрос.

„ Цялата наша акция мина под това мото – ние обиколихме два пъти страната и говорихме с хората на тази тематика – кой е пътят да върнем всички хора в България, а освен нашите гласоподаватели. През 2007 година имахме фантазия Европа да пристигна в България – всички бяхме на крилете на някаква еуфория. И това, което споделих на нашите гласоподаватели, че това, което стана, не е нашата фантазия – хората отидоха в Европа, а не пристигна тя при нас с приходите и стопанската система “, съобщи Цонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР