На първата ви среща той ви взима от вкъщи, подарява

...
На първата ви среща той ви взима от вкъщи, подарява
Коментари Харесай

Ако мъжът прави тези неща, той е несигурен в себе си

На първата ви среща той ви взима от у дома, подарява ви рози, отваря ви вратата, резервирал е маса в грациозен ресторант и безпределно ви благодари през цялата нощ за това, че сте се съгласили да излезете с него. Третира ви като принцеса и това е ласкателно. Това може и да е освежаваща смяна, с помощта на която се чувствате ценена, тъй като ви е писнало от егоцентрични и нечувствителни тъпаци. Започвате да мислите, че може би най-сетне сте срещнали "единствения ".
Но малко по малко неговото внимание към вас се трансформира в завладяваща фикс идея.
Вече не се чувствате като рядка драгоценност, а като жертва на непоносима фикс идея за владеене. Без да се усетите, той лишава цялата ви сила, с цел да се увери, че го обичате.
Как да разберете дали мъжът, с който имате връзка, е тотално нерешителен в себе си.

1. Няма другари или ползи
Той в никакъв случай не загатва приятелите си и не излиза с никого с изключение на вас. Извън работа той няма ползи или занимание. Не върви във фитнес зала, не спортува и други спортове, не посещава никакви курсове, нито е доброволец към някаква идея.

Когато не е с вас, не излиза, предан на мисли за вас. Или даже да е имал другари и занимания в даден миг той се е отказал от тях, с цел да прекара всяка минута с вас.

2. Мисли, че към момента имате усеща към някогашния си
Той е уверен, че не сте преодолели някогашния си, даже в случай че сте разделили преди години. Несигурността му е толкоз поразителна, че непрекъснато ще се пробва да се убеди, че не бихте могли да го обичате. Затова единственото "логично " пояснение, което ще му хрумне, е, че към момента сте влюбени в някогашния си.

3. Прекалено рано споделя „ обичам те “
Много рано в връзките той изповядва своята неумираща обич към вас. Всеки желае да чуе „ Обичам те “, само че надали е здравословно тези думи да се изрекат още на втора среща. Отнема време да опознаете някого задоволително, с цел да го заобичате. Но в случай че вашият нов другар ви каже, че ви обича след третата целувка, в главата ви би трябвало да зазвучат предупредителни камбани, изключително в случай че ви принуждава да му го кажете назад.

4. Твърди, че сте всичко за него
Вие сте неговият свят, центърът на вселената му, повода за живота му. Отначало може да наподобява ласкателно да бъдете ценени толкоз високо, само че да бъдеш център на света за някого е огромна отговорност, която не всеки желае да постави върху плещите си. И какво се случва, когато връзката ви удари на камък? Когато нещата не вървят безпрепятствено, неговият свят се разпада, тъй като вие сте неговото всичко.

5. Има потребност от непрекъснато валидиране
Той постоянно ви пита дали го обичате и непрестанно си търси похвали. А когато го уверявате, че е доста прелъстителен, той не ви има вяра. Всеки обича да чува, че е обичан, хубав, надарен, мечтан и образован, само че в случай че потребността на мъжа до вас да чува това надвишава съответните граници, сигурно страда от ниско самочувствие.

6. Ревнува от вашите другари
Той ревнува от времето, което прекарвате с приятелите си. Не обича да се срещате с сътрудници след работа за напитка, не харесва да пазарувате с приятелки и и да имате платонични взаимоотношения с мъже. Често звъни и праща известия, с цел да ви ревизира, когато излизате без него. Отначало неговото възприятие за благосъстоятелност може да ви накара да се почувствате специфични и мечтани, само че след известно време ще ви дотежи явно.

7. Заплашва да скъса с вас
Дори и когато непрестанно повтаря, че не се усеща мечтан и обичан и заплашва да скъса с вас, той в реалност не желае да го прави. Надява се, че ще го молите да остане с вас вечно. Ако го извършите, това ще укрепи нежното му его. Ако не го извършите, той ще измисли хиляди неща, с цел да не ви загуби. С тези празни закани той тества вашата лоялност към него и упорства за валидиране на възприятията ви. В последна сметка, или ще останете в тази нездравословна връзка, или ще се уморите от тази дребна игра и с наслада ще го оставите да си тръгне идващия път, когато заплашва с това.

8. Говори за някогашните си приятелки и за техните изневери
Според него неговите някогашни гаджета в никакъв случай не са го обичали. Настоява, че във всички предходни връзки е бил почтена жертва. Че е бил употребен и засегнат. Това може да е правилно и да е причина за неговата неустановеност.

9. Преследва ви във Фейсбук и другите обществени мрежи
Той знае до последната секунда по кое време сте публикувате нещо във Фейсбук, Twitter или Instagram. Последовател е на всичките ви профили в обществените мрежи и е напълно наясно какво става във виртуалния ви свят. Не е изключено да се почувства засегнат от обстоятелството, че споделяте нещо обществено, преди да сте го споделили на него.

10. Проверява телефона ви
Постоянно гледа към телефона ви, когато получите известие, и постоянно ви разпитва с кого говорите или кой ви е писал. Нищо чудно да си намерения, че има право да преглежда персоналната ви преписка. Параноята му може да стигне до много неприятни висоти, в случай че се почувства заплашен от вашия виртуален свят, до който той няма достъп.

11. Задушава ви с внимание и дарове
В началото сте на седмото небе от това внимание, само че след известно време стартирате да поставяте под въпрос неговите великодушни блага и внимание. Дали той е стимулиран да ви прави дарове от чиста обич, или от предпочитание да подкупи любовта ви, с цел да не го напуснете?

12. Мисли, че му изневерявате
Не може да се отърве от съмненията си, че му изневерявате. Не е изключено да ви упрекна, че сте флиртували със сервитьора, че имате спекулация с сътрудник или че търсите някой по-добър от него.

13. Разстройва, в случай че не се вижда с вас всеки ден
В рамките на минути откакто си тръгнете, ще ви заяви, че доста му липсвате. Той желае да ви вижда всеки ден и не е изключено да се разстрои, в случай че имате други задължения, които ви лишават от него. Без проблем ще се опита да ви изкара отговорни, че имате работа, или среща с другари и че той за вас е последната дупка на кавала.

14. Прекалено е сензитивен към рецензия
Никой не обича да бъде подложен на критика, само че несигурните хора в действителност одобряват даже най-конструктивната рецензия в действителност зле. Те имат ниско самочувствие и не може понесат, когато хората към тях посочат някой техен минус.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР