На първа среща се опитваме да изградим доверие в разговора.

...
На първа среща се опитваме да изградим доверие в разговора.
Коментари Харесай

Женски трикове: Как да го накараме да ни забележи

На първа намира се опитваме да изградим доверие в диалога. И езикът на тялото играе значима роля в това: мимики, жестове, допиране, разстояние или погледи.
Ето някои женски трикове, които работят постоянно:
Говорете с леко отворена уста
Мъжете обръщат внимание на женските устни, изключително в случай че са чувствени и подчертани с червило (дори и в червено). Ето за какво, един от главните способи да съблазниш мъжа е да привлечеш вниманието с устните си. Забележете по какъв начин някои дами игриво пият от чаша, хапят леко или ближат устните си съвсем незабелязано. Безопасен трик!
 8 качества, които вършат една жена незабравима 8 качества, които вършат една жена незабравима
Опияняващ парфюм, съвършен грим и прическа - в визиите на множеството дами незабравимата жена наподобява тъкмо по този начин. Но в мъжките предс...
Жеста на тялото
Това е най-лесният метод да изразите интереса си към събеседника. Ако една жена се приближи към него с цялото си тяло, то тя в действителност съкратява дистанцията сред тях и в това време демонстрира, че се усеща добре с този човек. Много почтен жест, само че това значи толкоз доста. И в случай че мъжът се облегне обратно, тогава трикът е проработил.
Тя кръстосва крайници
Е, кой мъж не обича красивите женски крайници. Колкото по-дълги и по-стройни, толкоз по-добре. Всяка жена знае своите преимущества и в случай че краката й са в действителност страхотни, тя ловко ги показва. Ето за какво една жена акцентира бедрата си и разкрива глезените си. Е, фактът, че трикът „ крайник върху крайник “ работи съвършено.
Играе си с косата
 Класация: Кои физически черти на дамите притеглят най-вече мъжете Класация: Кои физически черти на дамите притеглят най-вече мъжете
Откакто свят светува дамите се чудят по какъв начин да бъдат по-привлекателни за мъжете? Учени настояват, че към този момент имат отговор на този въпрос. Може...
Мъжете постоянно обръщат внимание на женската коса, изключително в случай че тя е и дълга. Не е нужно да сте русокоска, макар че това сигурно усилва възможностите ви първоначално. Ако дамата желае определеният от нея постепенно да я забележи, тя ненатрапчиво си играе с косата си: разклаща я, игриво навива къдриците си към пръста си. Жената дава сигнал, че се усеща привлекателна и желае и мъжът да го почувства.
Тя погалва постепенно голата част на тялото
Много сетивен сигнал, тъй че бъдете нащрек или се пазете. Ако дамата желае да съблазни, тя постепенно ще си погали врата, до момента в който приказва, дискретно ще допре деколтето на роклята или леко ще потърка ръката си. Освен това ще наподобява умерено, само че не забравяйте да бъде съпроводен от сладкодумен взор. Кой мъж може да устои на това?
Случайно допиране
Това е може би е най-популярният женски трик с цел да изрази интереса си към мъж. Разбира се, сходно допиране се случва „ инцидентно “ всякога. Тя може да допре ръката ви, до момента в който взема чашата си, дискретно да поправя яката на ризата ви или леко да ви бута по време на всяко придвижване. Това държание подсказва, че тя несъмнено желае да бъде по-близо до вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР