На огледалната дата 22.02.2022 г., Графа представи видеото на новата

...
На огледалната дата 22.02.2022 г., Графа представи видеото на новата
Коментари Харесай

Графа представи видеото на новата си песен „Утре отново“, подготвя и албум

На огледалната дата 22.02.2022 година, Графа показа видеото на новата си ария „ Утре още веднъж “ , която е и заглавна към новия български сериал “Мен не ме мислете ”.
Вдъхновението за парчето Влади Ампов черпи от пулса на града, това е и инспирацията за новия му албум, който би трябвало да се появи през тази година.
„ Аз търсих усамотени кътчета в България, където да се скрия за няколко седмици, с цел да измисля песните за идния си албум. В един миг си споделих „ дребосъче, ти живееш покрай природата, за какво търсиш отново природа? Просто се върни в града и започни да правиш музика “. Така се случи, огледално си дублирах цялото студио на портативния ми компютър и започнах да си щъкам из града и да се връщам в нашето студио, където измислих по-голямата част от песните “, сподели в студиото на Радио София – Графа.
Вдъхновението идва от глъчката, улиците, постройките и въобще ритъма, с който София живее.
По думите му, пилотният сингъл „ Утре още веднъж “ звучи по-различно от всичко, което е правил досега.
По-зряло е , съумях да съчетая моето увлечение към инди културата с новия тон, който сега е настоящ и в същото време е отпратка към звученето от 80-е. „ Утре още веднъж “ е една комбинация от доста стилове, както постоянно върша. Свирейки на китара през последните две години и половина интензивно, това несъмнено повлия върху структурирането и композирането на частите ми “, описа Влади Ампов и благодари на целия екип, с който работи.
Графа приготвя и акустичен концерт „ Утре още веднъж “, който ще се състои на 11 юни в Античния спектакъл в Пловдив
„ Това ще петият ми концерт в Античния спектакъл в Пловдив и първият ми подобен акустичен live под намерено небе. Ще бъде магично. Обещавам да не е просто баладичен концерт “, добави Графа.
На 8 март Влади Ампов ще изнесе концерт и в столичен клуб, а на 10 април ще бъде в Лондон.
Подробности можете да чуете в изявлението на Катя Василева с Влади Ампов - Графа
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР