На официална церемония в навечерието на професионалния празник на банкерите

...
На официална церемония в навечерието на професионалния празник на банкерите
Коментари Харесай

Питър Рубен бе удостоен с наградата „Банкер на годината“ 2023 за стабилен растеж на ОББ в период на консолидация

На публична гала в навечерието на професионалния празник на банкерите – Никулден, Питър Рубен, кънтри управител на КВС Group в България и основен изпълнителен шеф на ОББ, бе почетен със специфичната премия „ Банкер на годината “ за постоянен напредък в интервал на консолидация. Наградите, проведени за 30-и път от вестник „ Банкеръ “, отличават мениджърите на финансовите институции, които са постигнали най-забележителни триумфи през актуалната година.

Наградата връчи заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Ивайло Шотев. При приемането на наградата, Питър Рубен показа: „ Горд съм да получа тази премия от името на целия екип на ОББ. Благодарение на техния ангажимент и професионализъм ние сме в положение да осигурим безпроблемна интеграция на двете банки, които в този момент съставляват новата Обединена банка, като постоянно слагаме интереса на нашите клиенти преди всичко. “



 

Признанието от „ Банкер на годината “ идва малко след оценката на Питър Рубен като „ Лидер в устойчивото развиване “ от ESG Awards на PWC. През тази година авторитетните Годишни награди за изключителни достижения на Euromoney (Euromoney Awards for Excellence) дефинираха ОББ за „ Най-добра банка в България в областта на ESG ”, а Питър Рубен бе отличен със специфичната премия за стабилно банкиране в границите на интернационалния конкурс 2023 SDG Pioneers към Глобалния контракт на Организация на обединените нации. 



 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР