На официална церемония в Бургас Асоциацията за иновации, бизнес услуги

...
На официална церемония в Бургас Асоциацията за иновации, бизнес услуги
Коментари Харесай

Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии раздаде технологични Оскари в 9 категории

На публична гала в Бургас Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии отличи най-хубавите компании и планове в областта на високотехнологичния бизнес у нас.
Наградата за „ Работодател на годината " завоюва софтуерната компания SoftServe Bulgaria, която дава съвременни технологии и решения на клиентите си към този момент 27 години. Призът беше връчен от кмета на Бургас господин Димитър Николов, който от своя страна получи специфичната премия за сътрудник в развиването на екосистемата на високотехнологичния бизнес.
„ Това е един от най-престижните конгреси и е задоволително говорещ фактът, че за повторно негов хазаин е Бургас. Партньорството ни с AIBEST прерасна през годините в едно същинско другарство, което докара до отварянето на Професионалната гимназия за компютърно програмиране и нововъведения в града преди 2 години, основаване на ИТ академии, а до края на този месец чакаме още една огромна компания да отвори своя офис в Бургас. ", разяснява господин Димитър Николов.
„ Нашият бранш през последните години пораства на годишна база с към 20% и чакаме този растеж да се резервира. Една от задачите на AIBEST е да създадем по този начин, че от ден на ден компании да отворят офиси и отвън София, тъй като имаме вяра, че това е бъдещето на промишлеността в България и ще даде опция на младежите да се развиват в родните си места. ", сподели господин Илия Кръстев, ръководител на УС на AIBEST.
Experian България бе оповестена за победител в категориите „ Проект на годината " и „ Най-добра IT компания за 2020 ". Компания е световен водач в даването на информация и аналитични решения за бизнес клиенти и консуматори. У нас чиновниците на Experian са над 1000 експерти и софийският офис е стратегически център от където се правят интервенции от разбори на данни, през създаване на артикули, до внедряването им при клиентите. Компанията впечатли журито с създадената cloud-based Software as a Service платформа за кредитни решения, която форсира достъпа на клиентите до най-новите предлагани нововъведения, като обезпечава изключителна адаптивност по отношение на потребностите им.
С премията „ Иновация на годината " беше отличена софтуерната компания BULPROS, за създадения от тях артикул Power Teams 365. Дигиталното решение разрешава членовете на екипа и клиентите взаимодействат и получават достъп в действително време до информация и процеси. Така се рационализират основни процеси в цялата организация и се усъвършенства потреблението и разпределянето на ресурсите.
За „ Най-добра компания за аутсорсинг на бизнес процеси за 2020 година " беше оповестена Sutherland България. Компанията има 4 офиса в България в София, Пловдив, Бургас и Варна и над 2500 чиновници. През последната година компанията реализира огромен напредък, като продължава да обслужва над 20 световни марки и прибавя нови услуги в портфолиото си.
Наградата за корпоративна обществена отговорност беше присъдена Telus International, която преработи цялостната си тактиката в границите на по-малко от месец за да помогне на локалните общности, наранени от обстановката с COVID-19.
Наградата за „ Най-добра тактика за резистентност на бизнеса по време на рецесия " беше връчена на ADataPro. Кампанията слага акцент в тактиката си в три посоки: автоматизацията на процеси и повишение на ефективността; обезпечаване на непрекъсваемост на услугите към своите клиенти; поддържане на устойчива мотивация и ангажираност на чиновниците.
За софтуерна бизнес постройка на годината членовете на AIBEST отличиха Сграда 3, на Garitage Park.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР