На официална церемония на 170 км от София - в

...
На официална церемония на 170 км от София - в
Коментари Харесай

Сърбия трупа руски танкове до границата ни СНИМКИ

На публична гала на 170 км от София - в сръбския град Ниш, Русия съобщи на Сърбия партида танкове T-72MS и бронирани разследващи и патрулни машини БРДМ-2МС като част от военно-техническата помощ. Агенция " Интерфакс " заяви за това с позоваване на заместник-министъра на защитата на Руската федерация Александър Фомин.



Церемонията по предаването на бойната техника се състоя в град Ниш на територията на 3-та механизирана бригада на сръбските сухопътни войски.

" Бойната мощ на сръбските въоръжени сили беше попълнена с осъвременени танкове Т-72МС и бронирани разследващи и патрулни машини БРДМ-2M от съветско произвеждане ", сподели Фомин по време на събитието.

Той добави, че доставеното съоръжение ще ускори бойния капацитет на сръбската войска, ще способства за осъществяването на дилемите за отбрана на суверенитета и териториалната целокупност на страната.

Заместник-министърът означи, че Министерството на защитата на РФ възнамерява по-нататъшно развиване и подсилване на двустранните връзки, като дава помощ в модернизацията на сръбските въоръжени сили.

По-рано беше обявено, че в Сърбия са почнали руско-сръбски антитерористични учения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР