На официална пресконференция днес и WINBET представиха новото партньорство помежду

...
На официална пресконференция днес и WINBET представиха новото партньорство помежду
Коментари Харесай

Локомотив ще носи логото на WINBET през следващите три години

На публична конференция през днешния ден и WINBET показаха новото партньорство между тях. На брифинга, излъчен онлайн в уеб страницата Sportal.bg , участваха Христо Крушарски – притежател на ПФК Локомотив, Десислава Колева-Иванова – маркетинг управител на WINBET, Aлександър Тунчев – старши треньор на ПФК Локомотив.

Срокът на контракта е за три години, като логото на WINBET ще бъде сложено на фланелките на играчите за efbet Лига, Купата на България и евротурнирите. Надписи на WINBET ще бъдат сложени на целия комплекс на стадион " Локомотив ", като клубът ще получава специфични бонуси според от представянето на тима. Играчите на тима пък ще вземат участие в промоционални интензивности на компанията.

" Искам да благодаря за бързата реакция и за това, че ни приехте с необятни прегръдки. Оттук нататък дружно с Локомотив ще реализираме все по-големи триумфи. Дано попълните залата на славата с още купи. Ние сме част от спонсорите на тима. Няма да имаме все още други функционалности. Локомотив и WINBET гледат в една посока. Гледаме единствено напред ", разяснява Десислава Колева-Иванова – маркетинг управител на WINBET.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР