На него няма да се избира президент и ИзпълкомКонгресът на

...
На него няма да се избира президент и ИзпълкомКонгресът на
Коментари Харесай

Започна Конгресът на БФС

На него няма да се избира президент и Изпълком
Конгресът на Българския футболен съюз започва в 9:30 часа в столичния хотел „ Маринела “.

Дневният ред включва три точки:
1. Отчет на ИК на БФС за интервала 2018-2022;
2. Програма на БФС за развиването на футбола за мандата 2022-2026;
3. Проект на бюджет на БФС за интервала 2022-2026.

В последните седмици затихнаха престрелките от борбата за БФС. Изборният конгрес на централата бе отменян два пъти поради пандемията, само че Димитър Бербатов и неговият екип събраха подписка, с която провокираха изключително общо заседание на 12 октомври предходната година. Тогава Борислав Михайлов завоюва, само че Бербатов и компания имаха искания към редовността на гласуването и пуснаха тъжби до съда.

Тези тъжби пък станаха мотив БФС да анулира плануваният за 18 март постоянен конгрес, само че все пак на същата дата Бербатов свика различен конгрес, на който участваха единствено 76 клуба.

Десетият конгрес на БФС стартира с одобрение на президента Борислав Михайлов, който означи главните моменти в последния интервал от своето ръководство.

" Промените в нашия футбол се случват след цялостното изследване на проблемите и взимане под внимание на мнението на всички заинтригувани страни. Подготвяната тактика за идващия четиригодишен интервал е направена точно върху тази база и е осъществена от младите и стимулирани хора в екипа на БФС”, съобщи Михайлов.

" Ще чуете всичко това в моя доклад за последния интервал, както и ще ви предложим за гласоподаване рамков бюджет за идващия четиригодишен интервал. БФС влиза в идващите четири години финансово постоянен и е единен пред предизвикателствата”, сподели още Михайлов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР