На най-високо ниво трябва да даваме пример за законност и

...
На най-високо ниво трябва да даваме пример за законност и
Коментари Харесай

адев: Ако искаме законност в държавата ни, трябва на най-високо ниво да даваме пример за спазване на всички нормативни документи


На най-високо равнище би трябвало да даваме образец за правда и съблюдаване на всички нормативни документи, в случай че желаеме да има правда в страната. За това прикани президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос през днешния ден във връзка съгласувателната процедура за издаване на декрет за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

 

Президентът посочи, че има избрани нормативни условия за сключване на един декрет. „ Мисля, че тематиката е изчерпана “, съобщи Румен Радев. Попитан дали има „ някакви възражения “ против кандидатурата на Младен Маринов за министър, президентът акцентира, че задължението му като президент е само към освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи от поста му и прикани да се съблюдава законът. „ След всички проблеми и провали в Министерство на вътрешните работи, министър председателят преценя дали това е най-удачният избор за министър. Негово е решението, негова е отговорността “, безапелационен беше Румен Радев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР