На нашите хора след толкова години управление на ГЕРБ им

...
На нашите хора след толкова години управление на ГЕРБ им
Коментари Харесай

Кирил Добрев на Бузлуджа: Ще работим за предсрочни парламентарни избори

На нашите хора след толкоз години ръководство на ГЕРБ им е належащо самочувствие. Сигурен съм, че всеки един, който идва тук на тази поляна, носи в сърцето си лявата концепция и е пристигнал тук за победа. Българска социалистическа партия ще работи за предварителни парламентарни избори – избори, които ще завоюва. Това съобщи заместник-председател на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред Нова телевизия малко преди началото на обичайния събор на партията под връх Бузлуджа.

„ Българска социалистическа партия влага не просто в нови лица. Българска социалистическа партия е партията, която може да предложи новия морал “, добави той.

Запитан дали счита Закона за горивата за лобистки, Добрев съобщи: „ Не мога да преценява дали законът е лобистки. Историята, която се развива към този закон, е обвързвана с понижаване на контрабандата. 1 милиард лв. от тази паралелна страна се крадат от горивата “.

Относно решението на Конституционния съд да отхвърли Истанбулската спогодба: „ Смятам, че правдата спечелва. Ние имаме извънредно изчистени позиции по тази тематика “.

„ Далеч от нас е тази джендър идеология “, добави той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР