На нагло поведение се натъкнаха тази сутрин родители, деца и

...
На нагло поведение се натъкнаха тази сутрин родители, деца и
Коментари Харесай

Наглост: Кола паркира в двора на детска градина в столичния кв. „Младост“

На безочливо държание се натъкнаха тази заран родители, деца и управление в столичната детска градина №70 в столичния квартал „ Младост “. В двора на заведението сутринта необезпокоявано беше паркирано лъскаво бяло „ Ауди “. 

„ Поздравления, в действителност, изисква се голяма доза безочливост, с цел да паркираш в двора на детска градина, до момента в който деца и родители се провират, с цел да влязат “, разяснява Галя Найденова, която показва възмущението си във фейсбук групата „ Забелязано в София “. Други консуматори пък пишат, че сходна демонстрация заслужава „ гвоздей от край до край “.

 

На фотосите се вижда и директорката на детската градина, която се пробва да убеди паркиралия се, че би трябвало неотложно да напусне двора, само че той отмества возилото, когато стартират да го снимат.

„ Предполагам, че може да е оставял дете в 144-то учебно заведение, което се намира наоколо, само че това не го оправдава. Директорката даде обещание, че ще вземе ограничения “, написа още детайлности Галя Найденова.

Пазачът на детската градина също не може да излезе на глава с нахалника.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР