На море в България или в чужбина? Можем ли все

...
На море в България или в чужбина? Можем ли все
Коментари Харесай

На море в България или в чужбина – къде, кога и колко ще ни струва

На море в България или в чужбина? Можем ли към момента да намерим преференциални самолетни билети? Колко ще ни коства лятната почивка? На тези въпроси дават отговор специалистите от онлайн туристическа организация eSky.

Българското Черноморие предлага разнообразно хотелско настаняване – от по-скромни квартири, подобаващи за всеки джоб до 5-звездни хотели.

Северното Черноморие

В красивия Балчик можете да отседнете на цени от 15 евро за двойна стая, а в известния курорт Златни пясъци, можете да се настаните в 5-звезден комплекс с включена закуска на цени от 86 евро за нощувка за двама.

В морската столица Варна даже през месец август, когато цените са най-високи, настаняването стартира от 18 евро за двойна стая.

Южното Черноморие

Созопол посреща своите посетители на цени от 20 евро за двойно настаняване, цените в Дюни стартират от 25 евро, а 5-звезден хотел в Слънчев бряг на база All Inclusive ще ви коства към 90 евро за двама.

Софиянци, които желаят да стигнат по-бързо и комфортно до морето, могат да избират сред полети до Варна и Бургас на цени, започващи от 60 евро за двупосочен билет.

Гърция

Ако планирате да прекарате ваканцията си в прилежаща Гърция, с изключение на Халкидики, най-изгодно ще ви излезе да посетите Атина с цени за двупосочни самолетни билети, започващи от 21 евро.

Полетите до Каламата, Пелопонес стартират от 33 евро за двете направления през юли, а до Хания – от 50 евро. Нощувките в Гърция стартират от 20 евро.

Рим, Венеция и Берлин

Ако сте от хората, които не могат да си почиват дълго време, излежавайки се на плажа, а избират по-скоро екскурзиите, специалистите предлагат Рим, Венеция и Берлин като преференциални дестинации за летния сезон с цени на билетите, започващи от 50 евро.

Без значение дали сте избрали да почивате в България или чужбина, не оставяйте планирането и избора на дестинация и хотел за последния миг.

Навременното запазване ще ви даде повече варианти, както и много по-изгодни цени, поучават от eSky.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР