На местните избори през октомври заместник-председателят на Народното събрание Росица

...
На местните избори през октомври заместник-председателят на Народното събрание Росица
Коментари Харесай

Росица Кирова няма да се кандидатира за кмет на Община Видин

На локалните избори през октомври заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова няма да бъде претендент за кмет на община Видин. Това разгласи самата тя пред публицисти.

Кандидатурата на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Видин ще бъде оповестена доста скоро. Кирова акцентира, че са дискутирани в локалната конструкция на партията разновидностите на кандидатурите за общински кмет. Тя дефинира претендента, чиято кандидатура ще бъде издигната, като честен, естествен, трудещ се цялостен живот, борил се и предан на идеята за Видин човек.

„ Човек, подготвен да работи отборно през идващите четири години във Видин да има ясна, забележима смяна, освен в метода на ръководство, само че и в метода на стопанисване на всичко това, което имаме “, сподели още Кирова, представена от Българска телеграфна агенция.

Кирова е на мнение, че от нея ще има по-голяма изгода в Народното събрание, в сравнение с като кмет.

„ Положих неимоверни старания през последните 2 години, до момента в който управляваха редица постоянни държавни управления и всевъзможни други, да подкрепям тематиката с пътя до Видин жива. В един миг се оказа, че няма да има задоволително финансиране. Ако се сложи на национално равнище да избираме сред „ Тракия “, „ Хемус “ и пътя до Видин, може да се окаже, че с това, с което сме почнали, с това ще си и останем “, посочи Кирова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР