На места, особено в София, вотът беше даден от омраза

...
На места, особено в София, вотът беше даден от омраза
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Не мога да си обясня омразата към ГЕРБ

" На места, изключително в София, вотът беше даден от ненавист към ГЕРБ. Омраза, която аз не мога да си обясня ", сподели пред Българска национална телевизия Менда Стоянова, която е член на изпълнителната комисия на ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ не обикновено да не се преценя всеки претендент, а да се гласоподава с ненавист. “Според мен това не е обикновено политическо държание. Голяма част от младежите, най-много десни гласоподаватели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Омразата не е верният лидер ", добави тя.

Стоянова въпреки всичко призна за неточности, позволени от ръководещата партия при построяването на целите. Убедена била обаче, че идните промени в структурите на ГЕРБ ще водят в партията в позитивна посока.

" Така ще има опция да се съобщи опитът на по-младите членове на партията ", добави тя и акцентира, че не би трябвало да се чака да се организират избори, с цел да се направи оценка на позволените неточности в ръководството и в този момент е моментът да се създадат промени.

В нощта след балотажа на локалните избори за промени в партията заприказва и министър председателят Бойко Борисов. Той разгласи, че обмисля партията да не издига повече от три пъти едни и същи хора за кметове. Освен това щял да довърши започнатата чистка в партията след евроизборите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР