На Международното автомобилно изложение в Женева Volkswagen представи T-Roc R

...
На Международното автомобилно изложение в Женева Volkswagen представи T-Roc R
Коментари Харесай

Volkswagen T-Roc R показа зъби в Женева

На Международното автомобилно ревю в Женева Volkswagen показа T-Roc R - най-новият топмодел в сполучливо разрастващата се кросоувър продуктова линия на немската марка. Разработеният от специалистите на отдела Volkswagen R мощен модел може да се похвали с в действителност впечатляващи динамични характерности - четирицилиндровият мотор TSI с работен размер 2,0 литра и потвърдената TSI технология на Volkswagen развива оптималната мощ от 300 к.с. и оптимален въртящ миг от 400 Нм. Той разполага със система за двойно предаване 4Motion и включена в общоприетото съоръжение седемстепенна DSG трансмисия с два съединителя. Тази композиция обезпечава чудесно ускоряване без загуба на сцепление. Volkswagen T-Roc R се форсира от 0 до 100 км/ч за време 4,9 секунди, а оптималната скорост е лимитирана електронно до 250 км/ч.

Спортната ходова част (с понижен клиренс) обезпечава идеално държание на пътя, а включеното в общоприетото съоръжение прогресивна кормилна уредба играе значима роля в обезпечаването на отлична динамичност. Спирачната система със 17-цолови дискове, която дисега се оферираше единствено при Volkswagen Golf R Performance на собствен ред обезпечава висока успеваемост при прекъсване.

Сред опциите за избор на режим на шофиране е и специфичният спортен режим, който подсигурява изключително динамично прекарване на пътя. Тези професионални характерности се допълват и от функционалността „ launch control” за най-благоприятен старт, която обезпечава чудесно сцепление при ускоряване с оптималната двигателна сила и съответния режим на работа на системата за надзор на стабилността ESC (Electronic Stability Control). Тя може да бъде изключена ръчно, с цел да разреши рисково динамичен жанр на шофиране на ръба на вероятното. Благодарение на спортното държание на пътя и характерния си дизайн, версията T-Roc R предлага съвършена композиция от динамични характерности и самостоятелен жанр на живот.

Индивидуален, изразителен “R” дизайн

Спортните характерности на Volkswagen T-Roc R се акцентират от характерния, несравним външен и вътрешен дизайн на модела. Външното оформление на мощния кросоувър показва съществени разлики на фона на по-консервативните представители на гамата. Специално модифицираната радиаторна решетка прави усещане с полирана сребриста лента от анодизиран алуминий в долната част, която минава по цялата широчина на предницата. Емблемата „ R “ проличава ясно върху решетката и намира продължение в специфичната лайстна, която минава през калниците и вратите в профил. Броните са създадени особено за този модел, отличават се със състезателен дизайн и са лакирани в цвета на купето. Отделните, отвесно ситуирани модули на дневните светлини са вградени в предната ризница, а особено оцветеният предпазен панел на дъното и характерните въздушни отвори придават индивидулен темперамент на „ R “ дизайна.

Оформлението на задната част се отличава със спортно оформление на лакираната в цвета на купето ризница и включва въздушни отвори в горната част и „ R “ дифузор с контрастно оцветяване в долната. Изпускателна система със сдвоени ауспухови тръби отляво и отдясно е особено създадена за “R” модела. Стандартното оборудван на T-Roc R включва 18-цолови алуминиеви колела Spielberg, а 19-цоловите алуминиеви колела в мрачно графитно матово лаково покритие и гуми с размер 235/40 R19 се оферират като спомагателна алтернатива.

Сред детайлите в дизайна, основани извънредно за Volkswagen T-Roc R, са още елегантните корпуси на страничните огледала в непрозрачен хром, спойлерът на покрива и панелите на вратите в цвета на купето, защитният панел на дъното в противоположен цвят, релефно обрисуваните в черно, леко разширени арки на калниците и лакираните в черно спирачни апарати на спортната спирачна система с отчетливи „ R “ емблеми. По отношение на външното лаково покритие на каросерията на най-динамичната версия R на новия T-Roc, клиентите могат да създадат своя избор сред неповторимия за R Lapiz Blue Metallic, както и измежду чудесните Pure White Uni, Flash Red Uni, Turmeric Yellow Metallic, White Silver Metallic, Energetic Orange Metallic, Deep Black Pearl Effect и Indium Grey Metallic. По предпочитание покривът може да бъде изпълнен в черно в композиция с всички изброени цветови благоприятни условия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР