На медийното представяне в Босилеград присъстваха кандидатите на коалицията за

...
На медийното представяне в Босилеград присъстваха кандидатите на коалицията за
Коментари Харесай

Коалиция Възход призова в Босилеград за активна политика на страната към сънародниците ни в чужбина

На медийното показване в Босилеград участваха претендентите на обединението за Европейските избори Емануела Николова и Марин Вутов. Кандидатите бяха показани пред локалната общност от Стефан Иванов – ръководител на партия " Движение Демократично Действие – Д3 ". На срещата участваха представители на КИЦ " Босилеград ", съдружие " ГЛАС ", както и десетки жители.

От Коалиция ВЪЗХОД показаха своята упоритост за все по-активна политика на българската страна към повече от 2 милиона българи, които живеят отвън границите на България.
``За мен, националният интерес - това най-много е високият витален стандарт на хората и здравето им``, сподели Емануела Николова. Според Марин Вутов е значимо по какъв начин да преодолеем границите, които разделят брат от брата и сестра от сестрата. „ Ние от Коалиция ВЪЗХОД настояваме да се одобри с консенсус и да се приложи на процедура общонационална тактика за отбрана на правата и запазване националната еднаквост на повече от 2,5 милиона българи, които живеят отвън страната ”, акцентира от своя страна Стефан Иванов.
След конференцията гостите се поклониха пред паметника на Васил Левски и приканиха присъстващите и жителите на Босилеград да ги поддържат, като гласоподават с Номер 9 в бюлетината за Коалиция ВЪЗХОД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР