На Манчестър Юнайтед беше нанесен удар, след като Каземиро получи

...
На Манчестър Юнайтед беше нанесен удар, след като Каземиро получи
Коментари Харесай

Тен Хаг предупреди Арсенал: Вече ви победихме без Каземиро

На Манчестър Юнайтед беше нанесен удар, откакто Каземиро получи петия си жълт картон за сезона против Кристъл Палас, което го извади от неделния конфликт против първия във Висшата лига Арсенал. Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг обаче искаше да подчертае, че неговият тим към този момент е надвил над " артилеристите " този сезон, когато бразилският полузащитник се появи единствено като късна промяна.

" Последният път победихме Арсенал без Каземиро. Този път ще би трябвало да създадем същото. Каземиро явно е в действителност значим състезател за нас и той е една от аргументите да сме в позицията, в която сме в този момент. Имаме тим и би трябвало да запълним тази празнота и да създадем верен проект, а тимът би трябвало да го извърши. Като тим към този момент показахме по какъв начин да победим Арсенал ", показа Тен Хаг пред Скай Спортс.

Откакто стартира да престоя си във Висшата лига, Каземиро се трансформира в голяма част от изкачването на Юнайтед в таблицата, помагайки им да станат дори претенденти за купата. Тен Хаг в този момент би трябвало да реши опциите си за това по какъв начин най-добре да размени бразилеца против силната халфова линия на Арсенал, като Скот Мактоминей или Фред евентуално са вариантите за " алените дяволи ".
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР