На критиките на президента, че парламентът се е превърнал в

...
На критиките на президента, че парламентът се е превърнал в
Коментари Харесай

Владислав Панев: Радев се готви за служебен кабинет

На рецензиите на президента, че Народното събрание се е трансформирал в пазарище, от Демократична България дадоха отговор, че съгласно тях депутатите от Има Такъв Народ са към този момент свободни и би трябвало да гласоподават по съвест на вота на съмнение. И показаха взаимност с изказването на Корнелия Нинова, че Радев спекулира с тематиката " Македония ".

" Според мен, да, той спекулира по тематиката " Македония ". Според мен той залага на нови избори и длъжностен кабинет през това време. Какви са неговите претекстове, не знам, само че за мен ползата на България е реформаторско болшинство и кабинет на смяната - дали това ще пристигна в този Народно събрание или по-късно ще имаме нови избори, на които изборът пред хората ще бъде черно-бял - дали да гласоподават за хора, подготвени за смяната, или да предпочетат да останат във феодалния си модел ", съобщи Владислав Панев от " Демократична България ".

Панев съобщи още в предаването " Говори в този момент ", че Демократична България не са предложили места в кандидатдепутатски листи на хора от Има Такъв Народ при възможни последващи избори.
ТЕМА преди 2 часа 1532 преди 3 часа 2380 преди 5 часа 5141
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР