На крилете на любовта е новоизлюпеният фолкаджия Емрах, син на

...
На крилете на любовта е новоизлюпеният фолкаджия Емрах, син на
Коментари Харесай

Емрах заби щерката на Лияна

На крилете на любовта е новоизлюпеният фолкаджия Емрах, наследник на Тони Стораро, разкри „ България днес”. 15-годишният прохождащ артист залюби хубавицата Дениз, дъщеря на чалгарката Лияна. Двамата са видяни да обикалят тузарски заведения в столицата, а искрите сред тях си личали от километри, безапелационни са завистници. Известните наследници не се крият и без терзание показват възприятията си.


Една от фотосите им демонстрира изпепеляваща фамилиарност сред двамата малолетни младежи, които театралничат прегърнати.
Виновници за началото на рандевуто се оказват техни общи другари, които срещат именитите младежи.
След като започва кариерата си във фолксредите благодарение на Емилия, с която направи ария, Емрах все по-често обикаля първокласни заведения и показва забележителен метод на живот. От профилите му в обществените мрежи излиза наяве, че той е почитател на наргилетата, а откогато доби известност, прекарва от ден на ден време във фитнеса. След като стартира да върви интензивно по участия, Емрах натрупа и забележителна фенска маса. Почитатели на лекия род са безапелационни, че младият Емрах ще надмине именитите членове от рода Стораро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР